Ovako dekorisan mali stan izgleda duplo veće: 3 odlične ideje

by | January 31, 2024
Ovako dekorisan mali stan izgleda duplo veće

Dekorisanje malog stana nije lako, ali vas ograničen prostor takođe može naterati da postanete kreativniji. Evo nekoliko najboljih ideja za dekoraciju malog stana koje će vam pomoći da uštedite prostor!

Ideje koje čine da mali stan izgleda duplo veće

Da li ste umorni od osećaja zbijenosti i nereda u svom malom stanu? Život u malom prostoru ne mora značiti odricanje od stila. Brzim trikovima možete brzo transformisati svoj studio apartman u šik i elegantan dom. Evo nekoliko kreativnih ideja za dekoraciju malog stana kako biste započeli!

Nabavite ugaoni radni sto

Ugaoni sto je odličan način da iskoristite mali prostor. Omogućava vam da iskoristite često zanemareni deo prostorije i pretvorite ga u funkcionalni radni prostor. Ugloviti dizajn takođe omogućava veću površinu dok zauzima manje prostora od tradicionalnog pravougaonog stola.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovo je ideja za dekoraciju malog stana koja će štedeti podni prostor tako što će se savršeno uklopiti u bilo koji kutak prostorije, ostavljajući više prostora za drugi nameštaj ili aktivnosti. Ovi stolovi su savršeni ako trebate pronaći način da integrišete svoje radno područje u spavaću sobu. Takođe mogu biti elegantni i moderni, savršeno se uklapajući u bilo koji dekor.

Članak se nastavlja posle reklama

Okačite televizor na zid da mali stan izgleda duplo veće

Da li ste umorni od toga da vaš glomazni televizor zauzima dragoceni prostor u vašem malom dnevnom boravku? Zbogom neurednim komodama, dobrodošli vitkom i modernom izgledu sa zidnim televizorom!

Članak se nastavlja posle reklama

Osim što uštedi prostor na podu, zidno postavljanje televizora poboljšava i vaše iskustvo gledanja. Osim toga, zidno postavljanje televizora može poboljšati sigurnost vašeg doma sprečavajući radoznalu decu ili ljubimce da slučajno obore televizor. Sa ovako postavljenim televizorom, možete imati najbolje od oba sveta: prostranu sobu i filmsko iskustvo gledanja.

Članak se nastavlja posle reklama

Bele metalne police zauzimaju manje vizuelnog prostora

Elegantne i moderne bele metalne police savršen su izbor dekora za male prostore. Njihova svetla boja i reflektirajuća površina pomažu im da se besprekorno uklope u pozadinu, zauzimajući manje vizuelnog prostora od tamnijih polica. Takođe dodaju dodir elegancije i sofisticiranosti svakoj sobi.

Članak se nastavlja posle reklama

Bilo da želite izložiti omiljeni dekor ili organizovati knjige, bele metalne police su pravi izbor u dizajnu enterijera. Dakle, unapredite svoje skladištenje i stvorite sobu koja izgleda prostranije već danas.

Od inovativnih rešenja za odlaganje do dekoracija koje proširuju prostor, ove ideje će vam pružiti dodatni prostor koji vam je potreban da dišete i da se vaš stan bude dom.

Članak se nastavlja posle reklama

Borjana Božić

KatarzynaBialasiewicz/gettyimages