Kako preurediti kupatilo bez renoviranja?

by | November 16, 2023
Kako preurediti kupatilo bez renoviranja

Troškvi preuređenja zaista mogu biti vrtoglavi ali postoje jeftini načini da stvorite oazu o kojoj maštate. Ovo su saveti za novo kupatilo bez renoviranja.

Kako preurediti kupatilo bez renoviranja?

Boja za zidove

Ništa neće preurediti kupatilo kao nova i sveža boja koja će probuditi monotoni izgled prostora. Izaberite svetlu, trendi nijansu ili se odlučite za nešto neutralno i bezvremensko. Možete se odlučiti i za farbanje zidova, ukoliko je novo postavljanje pločica preveliki projekat u ovom trenutku. S druge strane, farbanje pločica je uvek dobrodošlo.

Tapete za kupatilo bez renoviranja

Ako novi sloj boje nije baš ono što tražite, možete se okrenuti privremenim tapetama koje će uneti instant interesovanje u prostor. Ovo je sjajno ako iznajmljujete stan ili tražite nešto grafičko i zabavno. Onda kada se budete selili ili se umorite od izgleda, brzo se skidaju.

Osvetljenje u kupatilu

Znamo da kitnjasti lusteri mogu biti skupoceni. Ali, srećom, postoji mnogo brendova koji imaju trendi modele po niskim cenama. Druga opcija je da potražite polovan model koji će, bez sumnje, u vaše kupatilo uneti vintidž šarm. Možda vam se čak i dopada vaš oblik osvetljenja, ali ne i završnica. Boje u spreju, u ovom slučaju, može učiniti čuda!

Police za kupatilo

Postavljanje polica ne samo da čini da se unese dimenzija u prostor, već i pruža funkcionalno skladište. Plutajuće police će biti dovoljne, ili obojite nekoliko drvenih dasaka i pričvrstite ih na pristupačne metalne nosače.

Prostirka za kupatilo

S obzorom da tepisi inspirisani vintidž stilom postaju tako trendi, a postoji mnogo pristupačnih opcija i potpuno revitalizuju pod koji izgleda dosadno. Zatim, ako još uvek imate mesta u budžetu, zamenite staru prljavu zavesu za tuširanje i uzmite nekoliko otmenih belih peškira da biste dobili potpuno osveženi osećaj.

Biljke u kupatilu

Čak i ako nemate puno prirodne sunčeve svetlosti, još uvek možete da izaberete neke biljke koje su lake za održavanje da biste svom kupatilu dodali osećaj kao u spa centru. Aloe vera je dobra opcija jer voli vlažnost, ali im nije potrebno mnogo brige. Ili možete ići i na veštačke biljke, pa čak i pamuk.

Čišćenje kupatila

Deluje bezazleno, ali ponekad sve što je potrebno za kupatilo je dobro dubinsko čišćenje. Na primer, fugne mogu postati gadne i zaista promeniti kako prostor izgleda. Uverili smo se da je stara četkica za zube odlična u ribanju prljavštine.

Miljana Momirović

NiseriN/GettyImagesPlus

Tags: