Najlepše tuš zavese za transformaciju kupatila bez renoviranja

by | October 27, 2023
Najlepše tuš zavese

Kada je reč o kupatilu, zavese često narušavaju izgled prostorije. Izdvojili smo najlepše tuš zavese koje podižu utisak, dodaju toplinu i mekši ambijent.

Zavesa za tuš koju odaberete može ulepšati vaše kupatilo bez mnogo truda. Ako se odlučite za jednu prozirnu zavesu, ona može učiniti da malo kupatilo izgleda veće. Ako želite brzo da dodate boju potpuno beloj prostoriji, možete se osloniti na smele, šarene printove zavesa za kupatilo koje vas neće koštati toliko novca da ih promenite kada poželite da promenite stil.

U svakom slučaju, u nastavku pogledajte šest tuš zavesa koje će vas inspirisati da promenite stvari u ovom malom (ali važnom!) prostoru.

Najlepše tuš zavese za transformaciju kupatila bez renoviranja

Kontrasti

Ova šarena tuš zavesa za kupatilo daje izjavu svojim kontrasnim bojama koje su usklađene sa uzorkom na tepihu i bojama na zidovima.

Sklad

U ovom kupatilu tuš zavese koriste istu boje kao i ostatak zavesa u kući za jedinstven način harmonije u celoj kući. Ovo je zabavan način da unesete boje u kupatilo bez greške.

Prozračne tuš zavese

Ako želite da osvetljenost u kupatilu podignete na viši nivo, potražite prozračan model tuš zavese u beloj boji koji ćete uskaditi sa belim zidovima i kupatilskim pločicama.

Maksimalistička zavesa za kupatilo

Maksimalisti, nismo vas zaboravili. Kupatilo može biti sjajna prostorija za odabir uzoraka i printova u vašem domu sa kojim ćete biti potpuno smeli. To može uključivati prikazivanje otkačenih tapeta ili šarene zavese za tuš.

Boho zavese za tuš

Boho stil je šema čitavog doma, pa čak i u ovom kupatilu. Dodavanje teksture i kombinacija šara na vašoj zavesi za tuš je odličan način da čitava prostorija deluje toplije. Meke narandžaste i sive boje zavese za tuš dobro se uklapaju sa svetlim zidovima i podom.

Najlepše tuš zavese sa cvetnim motivima

Svaka prostorija ima drugačiji osećaj, a kupatilo je u smelim, prelepim cvetovima. Štampana zavesa za tuširanje olakšava pretvaranje cveća u fokusnu tačku, a boje povučene sa zavese utiču na umetničko delo i dekoraciju u kupatilu.

 


Miljana Momirović

PC Photography/GettyImagesPlus