Ova kuća u maksimalističkom stilu izgleda potpuno jedinstveno

by | September 30, 2023
kuća u maksimalističkom stilu

Inspirisana stvarima koje voli, vlasnica doma pokazala je kako izgleda njena kuća u maksimalističkom stilu u kojoj je svaki ugao neverovatno privlačan.

Ova kuća u maksimalističkom stilu izgleda potpuno zadivljujuće

Kuhinja

“Ovo je nova kuhinja sa par starinskih čeličnih i mesinganih vrata”, rekla je Caan. „Jedna vode do toaleta, a druga su ormar za kaput.“

Relativna oaza mira, kuhinja je mesto gde je ona zaista tragala za željom za prirodnim svetlom i “stvaranjem jače veze između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora”.

Francuska vrata i prozor koji se proteže dužinom zida omogućavaju da prirodna svetlost obasja njene kuhinjske ideje. “Dodati su i slojevi osvetljenja da bi ovoj kuhinji dali topao i privlačan osećaj”, rekla je Caan.

 

Trpezarija

Krenite kroz presoblje i naći ćete se u njenoj živopisnoj trpezariji, zajedno sa Gucci tapetama.

“Trpezarija je mala, udobna i intimna”, rekla je. “Namerno nisam stavila luster iznad stola i umesto toga sam se odlučila za prigušenu svetlost koju pružaju sveće”.

Ovaj romantični prostor sadrži umetnička dela inspirisana životinjama, veliku sofu od somota, zelene trpezarijske stolice i veoma poseban sto.

“Trpezarijski sto je napravljen po meri od beljenog američkog oraha, odražavajući stvari koje volimo kao što su baštovanstvo, ručni rad i stvaranje stvari”, objasnila je Caan. Ploča stola sadrži ilustracije ruku, makaza i još mnogo toga od mesinga.

Ostava

Vratite se u prostor između kuhinje i trpezarije i naći ćete dva tirkizna ormarića sa mesinganim ručkama.

Unutar njih su frižider i zamrzivač sa jedne strane, i spektakularna ostava sa ugrađenom stanicom za doručak. Ova ideja za ostavu maksimizira skladištenje tako što postavlja police na unutrašnjost vrata, dok mermer ponovo krasi skriveni pult, koji takođe uključuje i malu sudoperu.

Kupatilo

Kuća u maksimalističkom stilu: Hodnik

Na prednjem delu kuće nastavlja se vintidž stil. U ovom prostoru, crni zidovi su upareni sa oštrom belom bojom na drvenoj konstrukciji stepeništa kako bi prostor bio lagan i svetao.

Iako tamne boje tradicionalno nisu pozadina za umetnost, one zaista dobro funkcionišu i nežno fokusiraju jedinstvene komade.

Dnevna soba

“Dnevna soba je moja zbirka radoznalosti”, rekla je Caan. Svakako jeste – ova potpuno jedinstvena soba je do vrha ispunjena ličnošću, koju pruža njena eklektična kolekcija nameštaja, ukrasa, umetničkih dela i dobro odabrane pozadine.

 

Dnevna soba sa roze i belim tapetama, starinska komoda koja se koristi kao bar, umetnička dela i eklektična mešavina raznobojnih tapeta u maksimalističkom stilu.

 

Glavna spavaća soba

Do glavne spavaće sobe, smelije boje su ukroćene neutralnim bojama. Uzorak, međutim, i dalje vlada zahvaljujući tapetama i odgovarajućim zavesama u čokoladnoj boji, sa belom pozadinom. Limetazelena fotelja u uglu uparena je sa travnatozelenim detaljima na beloj posteljini koja je prekrivena debelim krznom.

Prva dečja spavaća soba

U sobi njenog najstarijeg sina, uzorak ponovo drži glavnu reč od poda do plafona.

Druga dečja spavaća soba

“Ovo je spavaća soba moje ćerke”, objasnila je Caan. “Voli kombinaciju lavande i roze i to je odabrala kao svoju paletu.”

 

Treća dečja spavaća soba

U spavaćoj sobi njenog najmlađeg sina, tradicionalna plava šema oživljena je mnoštvom bluza u različitim tonovima i teksturama.

 


UnitedPhotoStudio1/GettyImagesPlus