Ovakve boje zidova imaju samo luksuzni stanovi

by | December 7, 2023
Ovakve boje zidova imaju samo luksuzni stanovi

Ukoliko želite da dodate infuziju otmenosti u prostor, boje zidova koje imaju luskuzni stanovi možete ponoviti i u svom domu. Pogledajte o kojih 5 glamuroznih boja je reč.

Ovakve boje zidova imaju samo luksuzni stanovi

Dok neki trendovi boja stvaraju umirujući osećaj, a drugi zrače energijom, važan je odabir boja koje najbolje odgovaraju osećaju koji želite da stvorite u svom domu. Ako pokušavate da podignete izgled svog doma na skupoceni nivo, ovi predlozi će vam pomoći da to i postignete.

Tamnoplava i zelena

Tamna, bogata plava i zelena mogu stvoriti dubinu i luksuz u svakom prostoru. Ne samo da odabir ovih raskošnih nijansi dodaje sofisticirani izgled, već takođe može pomoći da se stvori dopao ambijent. Ove boje na zidovima poboljšavaju raspoloženje i doprinose prijatnom osećaju u prostoriji. S druge strane, dekoracija tamnozelenom i plavom takođe dodaju infuziju otmenosti u prostor.

Bordo

Bogate vinske i bordo nijanse poznate su po svom sofisticiranom izgledu i podsećaju na tradicionalnu dekoraciju. U kuhinji će ova boja (patlidžan nijansa) izgledati veličanstveno i izuzetno skupoceno.

Tamnoljubičasta i bordo boje izazivaju osećaj raskoši i sofisticiranosti. Izgledaće zadivljujuće u svakoj prostoriji.

Topli neutralni tonovi

Neutralni tonovi u toplim tonovima doprinose bezvremenskom i sofisticiranom ambijentu. Suptilne nijanse bele, svetlosive i bež boje izazivaju osećaj potcenjene elegancije, čineći prostor luksuznijim.

Smeđa, karamela i bež se najčešće viđaju u luksuznim stanovima i doprinose da ambijent deluje skupo i otmeno. Odabir neutralne palete boja sa slojevima različitih tonalnih tekstura je fantastičan način da se postigne bezvremenski, ali luksuzan osećaj u domu.

Prigušena crna

Za hrabriji pristup, uzmite u obzir meke ali tamne nijanse. Duboki, raspoloženi tonovi crne boje podižu čula, stvarajući osećaj samopouzdanja i raskošnosti. Možda ćete smatrati da je uređenje crnom bojom u početku zastrašujuće, ali može biti efikasan izbor boje kada je dobro stilizovan.

Luksuzni stanovi u zlatnoj boji

Dekoracija zlatnom bojom je naravno odličan način da stvorite skup izgled u svom domu. Iako će sigurno izgledati vrlo otmeno, možete izabrati i ovu toplu nijansu u manjim prostorima, kao što jekupatilo, za glamurozan izgled. Topli tonovi zlatne i metalik dodaju dašak ekstravagancije prostoru, bilo u malim dozama ili u celoj prostoriji.

 


Miljana Momirović

KatarzynaBialasiewicz/GettyImagesPlus