Saznajte zašto je boja čokolade novi favorit među neutralnim nijansama

by | April 9, 2024
Saznajte zašto je boja čokolade je novi favorit među neutralnim nijansama

Ovaj nedovoljno cenjeni ton dobija trenutak pažnje.

Boja čokolade: Novi trend na neutralnoj paleti

Udobno prijatan, a istovremeno suptilno sofisticiran, braon je nedovoljno cenjeni ton koji konačno dobija svoj trenutak u centru pažnje. Preuzimajući mesto sive kao našeg standardnog neutralnog tona, uz nagoveštaj nostalgije za 1970-im godinama, on može učiniti da svaka prostorija deluje stabilno i mirno – a ko to ne bi želeo? Od bogatih kakaosa do suptilnih moka nijansi, garantovano će biti nešto što će zadovoljiti vaša čula.

Duboki uticaj

Stvorite ultimativan osećaj zavučenosti kod kuće bojenjem zidova u bogatu čokoladnu nijansu. Balansirajte izgled kombinacijom svetlih i tamnih elemenata. Ovde, svetli drveni trpezarijski sto podiže šemu, dok umetničko delo i kamin u tamnim nijansama dodaju definiciju i dramu.

Kožna sofa u centru

Dodavanje prirodnih završnih slojeva je odličan način da se ugreje prostorija, a kožna sofa to savršeno obavlja, donoseći luksuzan osećaj koji će izdržati test vremena. Držite se neutralne paleta boja pozadine i monohromatskih dodataka za šik, minimalistički izgled koji će osigurati da sofa ostane zvezda predstave.

Moka pruge

Napravite izjavu u kuhinji efektom blokiranja boja. Bojenje je manje skupo i lakše se primenjuje od pločica za zaštitu zidova od prskanja; samo se pobrinite da koristite onaj sa lakim završetkom. Postavljanje svetlije nijanse na vrhu učiniće da plafon deluje više.

Detalji: Boja čokolade u mrvicama

Ako želite brzo i jednostavno osveženje, unesite nijanse čokolade sa dodacima, poput umetničkih dela i ukrasa. Ovi prints motivi inspirisani putovanjima lepo se uklapaju uz neobrađenu keramiku, drvene tepsije i ratan činije za izgled koji deluje rustično i opuštajuće.

Bogata kombinacija boja

Nema sumnje, suprotnosti privlače, pa dok čokolada može puno reći sama za sebe, ona pozitivno peva kada se kombinuje sa nečim malo… glasnijim. Oponašajući kopno i more – jedna nijansa topla, druga hladna – bogata braon i kobalt plava su savršeno uravnoteženi par koji će stvoriti prelep harmoničan izgled.

Samo nagoveštaj

Obojeno staklo je trend koji će ostati, a postavljanje nekoliko komada u meko braonkastoj nijansi na vaš sto za kafu ili police je jednostavan način da dodate sjaj i oživite prikaz. Ovde kolekcija vaza različitih oblika i visina formira stilski aranžman koji bi izgledao jednako dobro i bez cveća.

 


Borjana Božić

Artjafara/gettyimages Liudmila Chernetska/gettyimages