Renoviranje u iznajmljenom stanu: Mali jeftini projekti za svakoga

by | November 17, 2023
malo i jefitno renoviranje u iznajmljenom stanu

Jasno je da ne želite da ulažete u prostor koji nije vaš ali ovo malo i jefitno renoviranje u iznajmljenom stanu učiniće ambijent autentičnim i prijatnijim.

Renoviranje u iznajmljenom stanu: Mali jeftini projekti za svakoga

Promenite osvetljenje

Ako u svom stanu imate jeftine plafonjere ili visilice, dobra vest je da ih je vrlo lako zameniti ili nadograditi. Da biste zamenili plafonjeru možete postaviti tkani luster sličan ovom i u potpunosti transformisati prostoriju. Osim toga, postavljanje lampiona je prilično jeftin način ukoliko ne želite da potrošite mnogo. Samo se pobrinite da sačuvate originalno osvetljenje kada dođe vreme da se iselite, a svoje možete poneti sa sobom.

Članak se nastavlja posle reklama

Akcentni zid

Boja može promeniti sve. I dok je veliki broj vlasnika stanova u redu sa farbanjem (neki vas mogu naterati da ga ponovo ofarbate pre nego što se iselite), uvek je važno prvo proveriti. Jednom kada dobijete zeleno svetlo, dodavanje smele ili svetle boje može dodati toplinu i dimenziju vašem domu bez obaveze da farbate čitav stan, ili celu prostoriju. Izaberite jedan zid koji želite da se izdvojite, obojite ga (ili neka to uradi profesionalac), a zatim dekorišite zid fotografijama i umetničkim slikama koji su usklađeni sa vašom atmosferom.

Samolepljive tapete

Plašite se da se posvetite farbanju? Umesto toga, pokušajte da pronađete samolepljive tapete sa privlačnim uzorkom. Bez obzira da li se odlučite za jednobojnu ili hrabru šaru koja upada u oči, tapete koje se lepe mogu uneti novi život u vaš prostor. I to ne važi samo za zidove! Možete ih koristiti skoro svuda – u svom ormanu, na plafonu, obložiti fioke ili ormare. Osim toga, relativno ih je lako postaviti.

Članak se nastavlja posle reklama

Renoviranje u iznajmljenom stanu: Tepih

Jednostavno postavljanje tepiha može potpuno promeniti izgled i osećaj vašeg prostora. Odlučite se za model velike površine kako biste potpuno prikrili postojeći pod ili koristite manje tepihe sa akcentima da pokrijete problematična područja.

Članak se nastavlja posle reklama

Zamenite ručice

Sve što zaista treba da uradite da biste svoju kuhinju odmah učinili privlačnijiom je da uzmete šrafciger i postavite nove ručice. Ručke za fioke se super lako zamenjuju i mogu napraviti ogromnu razliku. Osim toga, ništa vas ne sprečava ni da promenite kvake na vratima i montirate zanimljiv dizajn, kao što je ovaj sa fotografije.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama

Miljana Momirović

Scovad/GettyImagesPlus