Nameštanje kreveta za luksuzni izgled spavaće sobe

by | December 23, 2023
Nameštanje kreveta za luksuzni izgled spavaće sobe

Čak ne morate imati skupoceni krevet sa uzglavljem da bi spavaća soba izgleda otmeno. Nameštanje kreveta igra ključnu ulogu – pogledajte četiri načina.

Nameštanje kreveta za luksuzni izgled spavaće sobe

S obzirom da je krevet centralna tačka spavaće sobe, postoji način da ga podignete na viši nivo, a da ne renovirate prostor. U nastavku pogledajte kako nameštanje kreveta može odati luksuzan izgled bez mnogo novca.

Dupli jorgan

Evo tajne kako da vaš krevet u spavaćoj sobi izgleda supervazdušasto. Jednostavno koristite dva jorgana ili jedan dupli. Iako ovo izgleda kao pomalo previše, zaista čini da vaš krevet izgleda kao da se nalazi u hotelskoj sobi. Trik je da se uverite da su vaši jorgani savršeno postavljeni jedan na drugi pre nego što ih povežete.

@jcamilsss PLS how do I tie the sides together?? (I can’t sew) #fluffybedding #bedmakinghack #beddinghack #doubleduvet #duvetburritochallenge #bedmakeover #whitebedding ♬ original sound – Julia DiCamillo

Nameštanje jastuka

Čvrsto verujemo da previše jastuka na krevetu nije uvek najbolje rešenje, iako će se mnogi sada složiti: “što više jastuka – to bolje”. Bez obzira na kojoj ste strani ove debate o jastucima, činjenica je da krevetu dodaju dimenziju i visinu. Ovaj TikTok video prikazuje različite opcije za dimenzionalno slaganje jastuka, tako da možete lako da postignete izgled koji želite, a da ne potrošite mnogo vremena za nameštanje kreveta svaki dan.

@louiburke Make your bed with these pillow stack styling tips. It can be consfusing to know where to place all your pillows and cushions on your bed. So here’s a couple of options and ways to place and style your pillows on your bed that make sense and look good. #makethebed#pillowstyling#pillowstack#cushionstyling#bedstyling ♬ Sky Aesthetic – Tollan Kim

Nameštanje kreveta kao u hotelu

Za besprekorno nameštanje kreveta kao iz hotela, obratite pažnju na ovaj savet. Za početak, gurnite donji deo čaršava ispod dušeka, ostavljajući bočnu ivicu van. Zatim povucite čaršav prema plafonu i gurnite donji deo čaršava ispod bočne strane dušeka. Na kraju, napravite trougao, povucite gornji deo i uvucite ga da biste napravili preklop. Kada se uhvatite u koštac sa ovim, možete to da uradite za nekoliko sekundi!

@endy The easiest way to get that crisp hotel bedding look 🤌 #beddinghack #bedding #makethebed #beddingtips #lifehack #makethebedwithme #flatsheet #sheets #sheethack #laundryhack #hospitalcorner ♬ Sunshine – WIRA

Naopako okrenuti čaršav

Ljubitelji vintidž stila i printova, slušajte sada ovo: ako ne stavljate svoj čaršav na krevet naopačke, radite to pogrešno. To ćete želeti da uradite tako da kada preklopite gornji deo svojih čaršava i jorgana (kao što je prikazano u ovom videu), vaš print bude otkriven umesto njihove zadnje strane. Iako je ovo malo podešavanje, čini da vaša posteljina izgleda  uglađenije i sofisticirano.

@bethanyyschmidt its softer and you can see the pattern when you get in #bedsheethack #topsheet #flatsheet #lifehack #beddingreset #bedsheets ♬ family affair – JÆ


Miljana Momirović

KatarzynaBialasiewicz/GettyImagesPlus