Multifunkcionalna dnevna soba od Jennifer Aniston

by | January 15, 2024
Multifunkcionalna dnevna soba od Jennifer Aniston

Ne morate žrtvovati estetiku zbog funkcionalnosti. Ova multifunkcionalna dnevna soba od Jennifer Aniston je dokaz da sobne pregrade nisu neophodne.

Životni prostori otvorenog koncepta su u modi. Oni čine da se prostor čini većim i svetlijim i postaju sve popularniji za život u stanu. Čak ni poznate ličnosti nisu imune na šarm ovog kućnog stila: Jennifer Aniston je poslednja koja je usvojila ovaj trend.

Multifunkcionalna dnevna soba od Jennifer Aniston

Zbog toga što čini prostor vizuelno većim, multifunkcionalna dnevna soba je sve popularniji koncept planiranja i uređenja stanova. Čak ni poznate ličnosti nisu ostale imune na šarm ovog rasporeda: Jennifer Aniston je poslednja koja je usvojila ovaj trend.

Multifunkcionalna dnevna soba sa kuhinjom

Šminkerka Jennifer Aniston, Angela Levin, na Instagram profilu objavila je zapanjujuće dobar izgled glumice za dodelu nagrade Zlatni globus 2024. godine. Tom prilikom otkrila je i kako izgleda njena multrufunkcionalna dnevna soba. Ova prostorija uključuje kuhinjski prostor inspirisan modernim stilom iz sredine veka –  zajedno sa kaminom i prozorima od poda do plafona koji stvaraju prijatan i osvetljen ambijent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angela Levin (@angelalevinmakeup)

Stručnjaci za dizajn enterijera ne stide se da pokažu svoje divljenje otvorenim kuhinjama i životnim prostorima kao što ima Jennifer Anistor. Isabella Adler, dizajnerka enterijera kaže: “Najistaknutija prednost otvorenog prostora je prostraniji i svetliji izgled. Spajanje dnevne sobe i kuhinje savršeno je za male domove i stanove, jer pregrade u ovom slučaju čine da prostorije izgledaju manje.”

“Multifunkcionalna dnevna soba okuplja porodicu i stvara osećaj zajednce. Ovo ćete ceniti ako imate decu, jer ćete ih lako držati na oku dok pripremate obrok ili pijete jutarnju kafu. Takođe vam daje veći pristup drugim prostorijama u vašem domu, a jednu veliku sobu je lakše očistiti nego dve male.”

Kako postići open plan?

U prostoru Jennifer Aniston, spajanje ove dve prostorije pomaže da se njena kuhinja ispuni svetlošću i daje joj topao, udoban i ugodan osećaj.

Ako želite da vaša kuhinja ili trpezarijski prostor izgledaju više kao dnevna soba, počnite sa udobnim tapaciranim stolicama koja izazivaju opuštajuću atmosferu koja ohrabruje porodicu i prijatelje da se zadrže malo duže. Dodavanje dekorativnih jastuka doprinosi udobnosti u ovom ambijentu. Ostali jednostavni saveti uključuju unošenje biljaka i knjiga, koje čine prostor insant prijatnijim.


Miljana Momirović

UnitedPhotoStudio1/GettyImagesPlus, Vivien Killilea / Stringer/GettyImagesEntertainment