Ovako Jennifer Aniston primenjuje Feng Shui za garderober

by | January 23, 2024
Ovako Jennifer Aniston primenjuje Feng Shui za garderober

Za besprekornu organizaciju i dobru energiju, feng shui za garderober je ključan. Pogledajte kojih pravila se drži Jennifer Aniston.

Ovako Jennifer Aniston primenjuje Feng Shui za garderober

Garderober Jennifer Aniston vodi se psihilogijom kojom svi težim, a njen vizuelni identitet je odmah očigledan.

Feng Shui za garderober

Feng shui za garderober uključuje tamne podove od tvrdog drveta, udobne, svetlosive tepihe, dugačke, pažljivo organizovane ormare i kutak sa ultramekom foteljom.

Elegantan garderober Jennifer Aniston ima sva obeležja prelepog, praktičnog prostora koji je kreiran za specifične zahteve filmske zvezde. Ova prostorija pojačava energiju i u potpunosti podržava njene lične potrebe i potrebe profesionalnih šminkera, stilista i garderobera koji joj pomažu na događajima na crvenom tepihu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Svaki element je pažljivo odabran kako bi poboljšao njen životni stil. Kao prvo, podovi. Pogledajte pažljivo i primetićete praktične podove od tvrdog drveta koje je lako održavati čistim i bez prašine – što je neophodno za prostor sa otvorenim policama.

Prostor za šminkanje

Šminkernica u garderoberi prati isti praktični obrazac. Jennifer Anistos je izabrala stolicu sa niskim naslonom za svoj sto za šminkanje, tako da može udobno da sedi dok se sređuje.

Prostor za odlaganje

Čak je i prostor za odlaganje u ovom prostoru dizajniran za idealnu funkcionalnost i svojstva koja podižu raspoloženje. Garderober sa staklenim prednjim delom i verovatno sa kontrolisanom temperaturom, u kojima se nalaze cipele i mnoge tašne će ih održati u najboljem izdanju. Prašina, jako svetlo i vlaga su štetni za kožu i ima smisla zaštititi voljenu kolekciju.

Miljana Momirović

Frazer Harrison / Staff/GettyImagesEntertainment, Liudmila Chernetska/GettyImagesPlus