Kako ulepšati kuhinjske radne ploče, prema TikToku

by | January 17, 2024
Kako ulepšati kuhinjske radne ploče

Zvanično je. U 2024. kuhinje nisu više praktični, već i estetski prostori. Pokazaćemo vam kako ulepšati kuhinjske radne ploče, čak i u malim prostorima.

Pored toga što vlada trend italijanske kuhinje, ovaj trik možete primeniti na ama baš svaki stil sa dizajnom kakav vam se dopada. U nastavku pogledajte o čemu je reč.

Kako ulepšati kuhinjske radne ploče, prema TikToku

U 2024. godini, kuhinjski trendovi se oslanjaju na topliji i manje jednostavan izgled kuhinje. Ovaj trend podrazumeva unošenje dekorativnih predmeta iz drugih prostorija koji će učiniti da prostorija izgleda toplije.

@hummusbirrd This is nice #sundayreset #closingshift #messyhome #nodishes #cleankitchen ♬ original sound – Brigette Muller

Osim kuhinjskih elemenata, i kuhinjske radne ploče mogu izgledati luksuzno.

Organizacija kuhinjske radne ploče

Pre svega, kuhinjske radne ploče imaju praktičnu namenu ali ovo ne znači da moraju biti prazne i dosadne. S druge strane, prenatrpani prostor će vizuelno opteretiti kuhinju zbog čega ona može izgledati jeftino.

Pronađite savršeni balans između čiste radne površine i dekorativnih komada koji će zagrejati atmosferu. Međutim, dekoracija u malim kuhinjama često ume biti izazovna. Tu na scenu nastupa ovaj TikTok trik koji kombinuje praktično i privlačno.

Za organizaciju kuhinjske radne ploče i lepši izgled koristite lepe saksije ili vaze za kuhinjski pribor. U poređenju sa standarnim držačima ili stalcima, ovakav “organizator” podići će utisak o kuhinji na viši nivo.

Postoji bezbroj modela između kojih možete birati, a prvo možete potražiti inspiraciju u vašem domu.

@sophiamisiti I can’t remember the originally creator who I got this from but this hack is just 🧑‍🍳💋 #mileycyrus #kitchenhack #targetfind #FastTwitchContest #target #planter #pottedplants #kitchen #kitchenutensils #hack #diy #affordable #trendy #whiteaesthetic #whitekitchen #cleankitchen #targetmusthaves #kitchendesign #kitchendecor #interiordesign ♬ Flowers – Miley Cyrus

Ne postoje pravila za uređenje vašeg doma. Imate potpunu slobodu da koristite komade na različite načine od njihove tradicionalne namene.

Miljana Momirović

Joe Hendrickson/GettyImagesPlus