IKEA kuhinje: Noviteti predviđeni za 2024. godinu

by | February 2, 2024
IKEA kuhinje: Noviteti predviđeni za 2024.godinu

Funkcionalne, praktične, otporne, pristupačne, prilagodljive… Ne nedostaje reči koje opisuju kuhinje švedskog brenda koji je omiljen među korisnicima. Ali šta nam IKEA kuhinje nude u 2024. godini? Hajde da sagledamo sve novosti u slikama.

IKEA kuhinje: Pregled kuhinjskih noviteta

Iako više ne možemo s oduševljenjem zaroniti u IKEA katalog kuhinja kao ranije, to nas ne sprečava da budemo u toku s najnovijim vestima od strane ovog švedskog giganta! Na programu IKEA kuhinja za 2024. godinu su nove završne obrade za METOD kuhinje, koja takođe obeležava svoj 10. rođendan ove godine.

Tu su TITORP front u orahovom uzorku smeđe boje i FORSBACKA front u furniru hrasta, za IKEA kuhinje u drvu ili belo-drvene IKEA kuhinje koje nam neće dosaditi. Ali ne brinite, uvek možete pronaći mnoge druge opcije frontova (gladki, tradicionalni, sjajni, s integrisanim držačima), poput veoma popularnog VOXTORP-a, da biste odabrali onaj koji vam najviše odgovara.

Prilagođene IKEA kuhinje

Upravo tu leži snaga IKEA kuhinja sa METOD asortimanom: mogućnost da vam ponudi hiljade kombinacija kako biste dobili jeftinu kuhinju po meri. Pomoću posebno posvećenog 3D konfiguratora, birate najsitniji detalj svoje kuhinje: boje (crna, bela, siva, zelena, itd.), završne obrade (nerđajući čelik, furnir drva, itd.), različiti kuhinjski nameštaj, radna ploča, prskalica, ručke, unutrašnje opreme, nogice i podnožje, slavine i sudopera, kućni aparati, itd.

Zabeleženo je skoro 16.000 ideja za kuhinje! Ako vam je potrebna pomoć da zamislite, a zatim oživite ovu kuhinju, naravno možete dobiti savet od stručnjaka u prodavnici i samo se brinuti o određenim fazama dizajna.

Kuhinje koje su uvek u okviru budžeta!

Ako vam je budžet ograničen, i dalje možete odabrati modularnu kuhinju sa ENHET asortimanom koji takođe nudi online alat za dizajniranje kako biste birali već unapred kombinovana rešenja i personalizovali svoju kuhinju. Otvoreno ili zatvoreno skladištenje, ćošak, vrata dostupna u 6 različitih boja, brojni dodaci… Počastite se! Što se tiče montaže, to se lako radi bez alata jer sve savršeno paše. Ovaj IKEA kuhinjski asortiman je garantovan 10 godina.

Uvek ćete pronaći i KNOXHULT asortiman sa unapred postavljenim kombinacijama za belu IKEA kuhinju koja će lako naći svoje mesto u vašem domu. Samo treba da odaberete sudoperu, slavinu, dugmiće i ručke, kao i aparate za opremljenu IKEA kuhinju ako to želite.

Još jedno jeftino rešenje za kuhinje su i kuhinjice poput SUNNERSTA mini kuhinje, idealne za studije, i ÄSPINGE mini kuhinje sa industrijskim izgledom jednako praktične.

Borjana Božić

Max Rahubovskiy/pexels