Male tajne za luksuzni enterijer kao iz hotela

by | November 15, 2023
Male tajne za luksuzni enterijer kao iz hotela

Elegantan i dobro osvetljen prostor uz minimalističku dekoraciju čine definiciju za luskuzni enterijer. Otkrivamo kako da ga postignete i u svom domu.

Male tajne za luksuzni enterijer kao iz hotela

Jastuci za krevet

Šta je to sa hotelskim jastucima zbog kojih se osećaju tako luksuzno? Pa za početak, nisu stari i spljošteni kao oni koje verovatno imate u svom krevetu kod kuće. Kada kupujete jastuke, odaberite model koji je čvrst i kompatibilan sa načinom na koji obično spavate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Hoxton (@thehoxtonhotel)

Članak se nastavlja posle reklama

Perjani jastuci su ugodniji i pufnastiji od standardnog pamučnog punjenja, ali ako ste alergični ili osetljivi na perje, postoje i druge opcije.

Luksuzna posteljina

Nećete verovati koliko dobar komplet posteljine može poboljšati izgled vaše spavaće sobe. Naravno da (verovatno) ne želite da potrošite 10 hiljada dinara, zato dobro obratite pažnju na materijale. Satenski čaršavi pružaju osećaj glatkoće i rashlađuju, dok će egipatski pamuk biti mekan i udoban.

Članak se nastavlja posle reklama

Kafe bar

Kafa u krevetu subotom ujutru? Da, hvala! Izvucite aparat za kafu iz ugla vaše kuhinje i napravite primamljiv bar za kafu, čaj i kakao da bi vaša jutra bila malo glamuroznija. Uključite neke od svojih omiljenih šoljica i simpatičnu vazu da dodate dimenziju u ovom kutku.

Članak se nastavlja posle reklama

Luksuzni enterijer: Kupatilo

Hotelska kupatila su uredna, elegantna i dobro osvetljena – sve ovo unosi dozu luskuza u prostor i to bez mnogo napora. Umesto da sve raširite i prikažete, sklonite svoje kozmetičke proizvode van vidokruga. Dodajte otmeni poslužavnik da biste prikazali svoje soli za kupanje, fensi losion ili proizvode za negu lica.

Kako preurediti jednostavno u luksuzno kupatilo?

Članak se nastavlja posle reklama

Peškiri za kupatilo

Nijedan luksuzni hotel ne bi dozvolio da se umotate u tanak peškir koji čak više i nije bio. Pa zašto se onda zadovoljavate time u svom stanu? Peškiri od češljanog ili turskog pamuka su debeli i upijajući, tako da ćete izaći iz tuša i dočekati vas verzija toplog zagrljaja. Nabavite najmanje četiri nova peškira za kupatilo tako da ćete imati rezervne kopije dok su ostali u pranju.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Miljana Momirović

ake1150sb/GettyImagesPlus