Ukrasi za jelku koji donose sreću i bogastvo u novoj godini

by | December 2, 2023
Ukrasi za jelku koji donose sreću i bogastvo u novoj godini

Ukrasi za jelki mogu imati poseban simbolizam i privući sreću i obilje u vaš dom tokom praznične sezone.

Ukrasi za jelku koji unose obilje u vaš dom

Evo nekoliko predloga za ukrase koji će dodati dodatnu dozu sreće i prosperiteta tokom cele naredne godine.

Anđeli

Kao što je običaj stavljati zvezdu na vrh jelke, možete umesto toga postaviti anđela. U duhovnom simbolizmu, anđeli predstavljaju zdravlje, zaštitu, harmoniju, mir i sreću. Ovi nežni simboli dodaju jedinstvenu notu vašoj jelki i mogu stvoriti miran i ljubavlju ispunjen praznični period.

Kineski novčići

Kineski novčići su moćne feng shui amajlije koje simbolizuju sreću i obilje. Dodavanjem nekoliko ovih novčića na jelku ili venac na vratima i prozorima možete ojačati celokupnu dekoraciju. Ovi amajlije ne samo da donose sreću i bogatstvo, već utiču i na profesionalni uspeh i pomažu oslobađanju puta od prepreka.

Mali pokloni kao ukrasi za jelku

Dodajte male darove kao posebne ukrase na jelku. Uverite se da su šareni i dobro izrađeni. Ovim ukrasima simbolično komunicirate sa svemirom da ste spremni za sve poklone, blagoslove i sreću koje on ima za vas. Ako nemate kukice za kačenje, jednostavno postavite poklone ispod jelke kako bi energija vašeg doma ‘čitala’ ove reprezentacije obilja.

Zvona

Zvona simbolizuju radost, mir i ljubav. Razmislite o srećnim trenucima poput venčanja, važnih ceremonija ili posebnih obaveštenja – često se te situacije obeležavaju zvukom zvona. Postavite zvona na jelku kao amajliju koja će uneti radost, sreću i ljubav u vaš dom. Osim toga, zvona mogu služiti i kao zaštita od negativnih energija.

Tradiconalne kugle

Prema Feng Shui i drugim filozofijama, ne zaboravite postaviti kugle na jelku. Kugle ne samo da su klasičan ukras, već predstavljaju voće kojim su prvi božićni drveća ukrašavana. Ako niste sigurni kako da ukrasite jelku, tradicionalne kugle su uvek dobar izbor. Dodajte nekoliko boja poput crvene, zlatne, ljubičaste ili plave kako biste simbolično predstavili zdravlje, novac, prosperitet i sreću.

S ovim srećnim ukrasima na vašoj jelki, možete stvoriti atmosferu punu radosti, ljubavi i prosperiteta tokom praznične sezone i unaprediti početak naredne godine. Srećno u ukrašavanju!


Borjana Božić

andreonegin/gettyimages