Feng shui za privlačenje bogastva: Rešenje za finansijske probleme

by | October 23, 2023
Feng shui za privlačenje bogastva

Feng shui je drevna kineska veština koja se bavi harmonijom između ljudi i njihovog okruženja. Jedna od glavnih oblasti feng shui prakse je privlačenje bogatstva i prosperiteta.

Feng shui za privlačenje bogastva

Ako se suočavate sa finansijskim problemima, feng shui može pružiti niz saveta i tehnika za poboljšanje vaše lične finansijske situacije. U ovom članku, istražićemo nekoliko feng shui rešenja koja mogu pomoći u poboljšanju vašeg ličnog bogatstva.

1. Aktiviranje Jugoistoka – Sektora bogatstva

Prva oblast koju treba obraditi kada tražite feng shui rešenja za nedostatak novca je jugoistočni sektor vašeg doma. Ovo je sektor koji upravlja tokom novca. Važno je da se u ovom delu doma ništa ne meša sa povoljnom chi energijom. Evo nekoliko koraka koje možete preduzeti kako biste poboljšali sreću u privlačenju novca:

Članak se nastavlja posle reklama
  1. Uklanjanje nereda za aktiviranje chi energije: Uklanjanje nereda u vašem domu, posebno u jugoistočnom sektoru, je ključno za privlačenje bogatstva. Napravite listu stvari koje treba da se oslobodite i postarajte se da je pratite.
  2. Privlačenje bogatstva pomoću novčića: Kineski novčići (okrugli sa kvadratnom rupom u sredini) predstavljaju uniju između zemlje i neba. Jedna strana je jin (dve reči), a druga je jang (četiri reči). Vežite tri ili šest novčića crvenom trakom i postavite ih sa jang stranom nagore u jugoistočnom uglu kako biste privukli sreću u novcu.
  3. Dodavanje vodenih elementa za sreću: U ovom sektoru možete dodati vodeni element, poput akvarijuma ili vodene fontane. Važno je održavati ove vodene elemente čistim i održavanim, jer nečistoće mogu negativno uticati na vašu sreću u novcu.

2. Dodavanje drvenih dizajnerskih elemenata za privlačenje bogastva

Drveni element upravlja jugoistočnim sektorom vašeg doma. Aktivirajte ovaj element i, prema tome, sreću u novcu, dodajući biljke (sa nešiljatim lišćem) i drveni nameštaj ili predmete.

  1. Dodavanje boja za obilje: Možete koristiti boje koje su dodeljene jugoistočnom sektoru kako biste dodatno ojačali svoju sreću u novcu. Ove boje uključuju zelenu, smeđu i plavu (vodeni element hrani drvo). Dodajte jednu ili više ovih boja u dekoraciju ovog sektora.
  2. Održavajte dobro osvetljen ugao: Svetlo je često feng shui rešenje za sektore koji zahtevaju poboljšanje. Dodajte stolne i/ili podne lampe kako biste osvetlili ovaj sektor. Ostavite svetla upaljena najmanje pet sati dnevno kako biste oživeli ovu oblast.
  3. Kreiranje vaze za novac: Ova drevna tajna feng shui metoda može raditi za svakoga. Za izradu vase za novac, trebaće vam keramička vaza, poput one u obliku đinđer činije, sa širokim otvorom, uskim vratom (kako bi se sprečilo curenje novca), širokom bazom i poklopcem. Pet kvadrata tkanine u jednobojnim bojama koje predstavljaju boje svakog elementa: crvena, žuta, plava, zelena i bela. Pet traka u istim bojama kao tkanine, koje će se vezati oko vrata vaze kako bi držale tkanine na mestu.

 


Stas-Bejsov/gettyimages