Najpopularnije novogodišnje dekoracije sa mašnama u 2023.

by | December 20, 2023
Najpopularnije novogodišnje dekoracije sa mašnama u 2023.

Novogodišnje dekoracije sa mašnama su preplavile društvene mreže. Ako se pitate kako da praznično ukrašavanje podignete na viši nivo, otkrivamo savete.

Najpopularnije novogodišnje dekoracije sa mašnama u 2023.

Ne samo za praznike – novogodišnje dekoracije sa mašnama možete primeniti i na svečane prilike kada želite da ambijent učinite otmenijim.

Dekorisanje mašnama je takođe neverovatno jednostavna. Možete koristiti bilo koju traku u bilo kojoj boji koja najbolje odgovara vašem stilu i enterijeru. Prostim vezanjem trake u klasičnu mašnu, možete podići estetiku doma na viši nivo.

U nastavku ćemo vam pokazati tri najpopularnije ideje za dekoraciju sa mašnama u 2023. godini.

Mašne i sezonske grančice

Kada je reč o prazničnoj dekoraciji, novogodišnji ukrasi sa mašnama su nepogrešiv izbor za bezvremenski i tradicionalni izgled. Dizajner enterijera Anne Sage pokazuje kako možete da kreirate ovaj prikaz u nekoliko jednostavnih koraka tako što ćete traku vezati u mašnu i zatim je pričvrstiti za sezonske grančice. Alternativno, možete ukrasiti novogodišnju jelku mašnama ili je pričvrstiti za praznični venac za sličan retro izgled.

Novogodišnje dekoracije sa mašnama i svećnjacima

“Možete staviti mašnu na bukvalno bilo šta”, kaže suosnivač brenda kućnog pribora Glassette Laura Jackson. “Meniji, pribor za jelo, pa čak i sveće. Volim da uskladim boju trake i boju sveće. Poigrajte se i sa postavljanjem i dužinom trake. Ovo je jednostavan trik koji vodi vaš trpezarijski sto od nule do fenomenalnog izgleda za nekoliko sekundi.”

Od dekoracije trpezarijskog stola do dekoracije kamina, dodavanje mašnica od trake vašim svećama može podići celu šemu. Ako se odlučite da stilizujete trake na svećama tokom praznika, nemojte ih držati pričvršćene kada se sveće zapale. “To je samo za ukrašavanje”, savetuje Laura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Jackson (@iamlaurajackson)

Svečane čaše sa mašnama

Na kraju, kao najbolji način da poboljšate izgled vašeg posuđa ove praznične sezone, dodavanje mašni na drške vaših čaša stvara zabavan izgled, kao što je ovde pokazala umetnica Poppy Deyes. Odlučite se za tanku traku za ovu ideju kako vam ne bi smetala previše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poppy Deyes (@poppydeyes)


Miljana Momirović

lenta/GettyImagesPlus