Kako da jeftina novogodišnja jelka izgleda bogato?

by | December 7, 2023
Kako da jeftina novogodišnja jelka izgleda bogatije

Ne morate potrošiti gomilu novca da bi vaše praznično drvce izgledalo skupo. Uz ove savete čak ni jeftina novogodišnja jelka neće izgledati siromašno.

Kako da jeftina novogodišnja jelka izgleda bogato?

Raširite grane

Strategija broj jedan kada je u pitanju da jeftina novogodišnja jelka izgleda bogato je da raširite grane. Tokom transporta ili skladištenja, grane se mogu zgnječiti i biti glavni uzrok zašto vaša jelka deluje siromašno.

Cilj širenja grana je da jelka deluje što punije. Pre nego što započnete sa kačenjem novogodišnjih ukrasa, ne žurite sa kićenjem, već odvojite vreme da lepo raširite jelku tako da zauzme najveću moguću površinu.

Članak se nastavlja posle reklama

Trake i mašne

Ne potcenjujte vrednost ideja sa trakama ili mašnama za novogodišnju jelku kako bi izgledala što bogatije. Osim odvajanja i širenja grana, takva dekoracija će takođe učiniti prostor otmenijim. Bilo da pravite mašne ili je koristite kao venac, traka čini da jelka deluje punije.

Ako želite da oblikujete trake u stilu venca na drvetu, odlučite se za one sa žičanim ivicama koje će zadržati oblik koji im date. Osim toga, venac se tradicionalno pravi od voća, pa možete isprobati i ovu opciju ukoliko trake nisu vaš stil.

Članak se nastavlja posle reklama

Snežne grane

Razmislite o tome da se ove godine odlučite za novogodišnju jelku sa snežnim granama. Takvi modeli instant podižu utisak jer deluje skupo i bogato.

Alternativno možete koristiti i sneg u spreju. On će pokriti sve greške i napuniti grane tako da ne izgledaju siromašno i tanko.

Članak se nastavlja posle reklama

Novogodišnji ukrasi

Dekoracija koja reflektuje svetlost takođe može imati veliki uticaj da i jeftina novogodišnja jelka izgleda bogato.

Članak se nastavlja posle reklama

Izaberite neutralne nijanse kao što su srebrna, zlatna i bela koje ćete dodati u unutrašnji deo vašeg drveta. Ovo nije zamišljeno da bude glavna atrakcija, ali će obaviti posao popunjavanja svih praznina, stvarajući dubinu i reflektujući svetlost, tako da će drvo izgledati skupoceno.

Jeftina novogodišnja jelka sa tematskim dizajnom

Odabirom teme će novogodišnja jelka izgledati punije i delovaće kao da se nalazi u domu dizajnera enterijera. Ukrašavanje unutar palete boja i odabir rustičnog, tradicionalnog ili klasičnog stila pružiće fenomenalan izgled.

Članak se nastavlja posle reklama

Dok kačite novogodišnje ukrase na jelku, radite od vrha do dna, vraćajući se unazad da biste pregledali rezultate i prilagodili po potrebi. Uz tematski dizajn, niko neće gledati ni ako grane nisu tako bogate.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Miljana Momirović

July Ko/GettyImagesPlus