Ove boje za zidove transformisaće svaki prostor u 2024.

by | October 23, 2023
Ove boje za zidove transformisaće prostor u 2024

Za potpuno novu čar, ne samo u navikama, već i enterijeru, boje za zidove imaju važnu ulogu. Pogledajte ideje za farbanje u 2024. godini.

Ove boje za zidove transformisaće svaki prostor u 2024.

Tonovi gline

Mnoge dizajnere enterijera privlače tonovi gline. Poznati po stvaranju zemljanog i organskog osećaja u domu, glinene boje su meke i prigušene nijanse koje skoro da funkcionišu kao neutralni tonovi. Ove sofisticirane boje za zidove postaće glavni trend u izboru boje za zidove u 2024. zbog njihovog umirujućeg i uverljivog ambijenta koje pružaju.

Članak se nastavlja posle reklama

Iako postoji mnogo glinenih tonova koje možete izabrati, topli tonovi stvaraju zemljanu i ohrabrujuću atmosferu koja je prijatna za oči. Ako želite da povećate osvetljenost prostorija u domu, ovaj trend se lako može usvojiti kako bi se obezbedio osećaj prostranosti.

Boje za zidove: Kombinacija završnih slojeva

Nije sve samo u izboru boja za zidove za 2024. več i u njihovim završnim obradama. Osim što različiti tonovi doprinose i drugačijoj atmosferi, postoje i moderniji način da karakter u prostoru podignete na daleko viši nivo.

Članak se nastavlja posle reklama

Uravnotežite mat završni sloj boje sa sjajnim za neočekivani obrt koji eneterijeru pruža moderan i uglađen osećaj. Upotreba punog sjaja na kuhinjskim ormarićima zaista je došla do izražaja u ovoj mat kuhinji u plavoj boji.

Kuhinjsko ostrvo takođe je obojeno u punom sjaju za praktičan ali glamurozan izgled. Završna obrada visokog sjaja stvara prelep, ali suptilan kontrast u odnosu na zidove, koji su takođe ofarbani u istu nijansu plave.

Članak se nastavlja posle reklama

Kontrast u tapetama

Ako ste ljubitelj ukrašavanja prostora tapetama, dobra vest jeste da će ovaj kreativni trend biti aktuelan i u 2024. godini. Tapete su jedan od najtransformativnijih elemenata u enterijeru.

Članak se nastavlja posle reklama

Za godinu koja je pred nama, sve je u vezi sa maksimalističkim uređenjem kada su u pitanju tapete. Tapete uvek donose neočekivano zadovoljstvo svakom projektu u enterijeru. Za poseban dodir originalnosti, isprobajte dve boje istog uzorka u istom prostoru.

Članak se nastavlja posle reklama

Da biste stvorili iluziju većeg prostora, ovaj trend tapeta treba uzeti u obzir. Postavljanje tapeta i na plafon takođe čini da zidovi deluju više, praktično je i pruža zadivljujući efekat.


Miljana Momirović

YKvision/GettyImagesPlus