Pogledajte kako izgleda kuhinja koja je renovirana posle 16 godina korišćenja

by | February 26, 2024
Pogledajte kako izgleda kuhinja koja je renovirana posle 16 godina korišćenja

U modernom svetu dizajna enterijera, minimalizam je postao sinonim za eleganciju i suptilnu raskoš. Uz kombinaciju crnih frontova i zlatnih detalja, kuhinja postaje izraz sofisticiranosti i luksuza. Ova estetski intrigantna kombinacija materijala stvara ambijent koji oduševljava!

Minimalistička crna kuhinja sa zlatnim detaljima

Bračni par Ivan i Tanja su nas oduševili fotografijama nove kuhinje koja je svoj finalni izgled dobila pre dva meseca. Nakon 16 godina korišćenja stare kuhinje, shvatili su da je vreme za novu, ali su se u proces renoviranja upustili tek nakon što su znali kakav izgled žele da postignu.

crna kuhinja

Fotograf: Ivana Medjesi

Zasluge za sadašnji izgled kuhinje preuzima supruga Tanja koja je pažljivo birala dizajn i boju, a zatim i završnu dekoraciju. Ideja je bila da se renovira cela prostorija, pa su tako usledili grubi radovi, a nakon toga ugradnja samih kuhinjskih elemenata. Kuhinja je prilično praktična, dužine 3m i visine 2,4m sa svim pratećim ugradnim aparatima.

kuhinja

Fotograf: Ivana Medjesi

Središnji deo prostorije zauzima praktičan trpezarijski deo koji čini zanimljiv multifunkcionalni sklop. Na beli trpezarijski sto se nadovezuje šank sa barskim stolicama, a zajedno čine prostoriju vrlo modernom i zanimljivo uređenom.

Moderna kuhinja prepuna zanimljivih detalja

Crni frontovi kuhinjskih elemenata naglašavaju čistu i jednostavnu liniju, pružajući prostoru osećaj ozbiljnosti i profinjenosti. Ovi moderni crni tonovi stvaraju neutralnu osnovu koja omogućava zlatnim detaljima da zablistaju i istaknu se u svom punom sjaju.

zlatni detalji

Fotograf: Ivana Medjesi

Zlatni detalji dodaju toplinu i luksuzan šarm kuhinji. Njihov blistavi sjaj je u kontrastu sa crnom pozadinom, stvarajući vizuelni efekat koji privlači pažnju i stvara harmoničnu ravnotežu između minimalizma i luksuza.

Prostorna organizacija u ovakvoj kuhinji obično prati minimalistički pristup. Otvorene police omogućavaju stilizovan prikaz pojedinog posuđa što daje dinamiku prostoru.

aparati

Fotograf: Ivana Medjesi

Osim estetskih aspekata, minimalistička kuhinja sa crnim frontovima i zlatnim detaljima takođe pruža funkcionalnost. Jednostavan dizajn omogućava laku preglednost, održavanje i čišćenje.

zlatni detalji

Fotograf: Ivana Medjesi

Ukupno gledano, ova kombinacija crnih frontova i zlatnih detalja transformiše kuhinju u prostor koji ne samo da služi praktičnim svrhama, već i odiše elegancijom i suptilnim luksuzom. Ovo je kuhinja koja osvaja srca svojom minimalističkom lepotom i izražava sofisticiranost na najbolji mogući način.


Borjana Božić

Ivana Medjesi