Feng shui za bogastvo: Bolja finansijska situacija vrlo brzo

by | March 12, 2024
Feng shui za bogastvo: Bolja finansijska situacija vrlo brzo

Feng shui je drevna kineska veština koja se bavi harmonijom između ljudi i njihovog okruženja. Jedna od glavnih oblasti feng shui prakse je privlačenje bogatstva i prosperiteta.

Feng shui za bogastvo

Ako se suočavate sa finansijskim problemima, feng shui može pružiti niz saveta i tehnika za poboljšanje vaše lične finansijske situacije. U ovom članku, istražićemo nekoliko feng shui rešenja koja mogu pomoći u poboljšanju vašeg ličnog bogatstva.

1. Aktiviranje Jugoistoka: Sektora bogatstva

Prva oblast koju treba obraditi kada tražite feng shui rešenja za nedostatak novca je jugoistočni sektor vašeg doma. Ovo je sektor koji upravlja tokom novca. Važno je da se u ovom delu doma ništa ne meša sa povoljnom chi energijom. Evo nekoliko koraka koje možete preduzeti kako biste poboljšali sreću u privlačenju novca:

Dodavanje vodenih elementa za sreću: U ovom sektoru možete dodati vodeni element, poput akvarijuma ili vodene fontane. Važno je održavati ove vodene elemente čistim i održavanim, jer nečistoće mogu negativno uticati na vašu sreću u novcu.

Uklanjanje nereda za aktiviranje chi energije: Uklanjanje nereda u vašem domu, posebno u jugoistočnom sektoru, je ključno za privlačenje bogatstva. Napravite listu stvari koje treba da se oslobodite i postarajte se da je pratite.

Privlačenje bogatstva pomoću novčića: Kineski novčići (okrugli sa kvadratnom rupom u sredini) predstavljaju uniju između zemlje i neba. Jedna strana je jin (dve reči), a druga je jang (četiri reči). Vežite tri ili šest novčića crvenom trakom i postavite ih sa jang stranom nagore u jugoistočnom uglu kako biste privukli sreću u novcu.

2. Dodavanje drvenih dizajnerskih elemenata za feng shui bogastvo

Drveni element upravlja jugoistočnim sektorom vašeg doma. Aktivirajte ovaj element i, prema tome, sreću u novcu, dodajući biljke (sa nešiljatim lišćem) i drveni nameštaj ili predmete.

Dodavanje boja za obilje: Možete koristiti boje koje su dodeljene jugoistočnom sektoru kako biste dodatno ojačali svoju sreću u novcu. Ove boje uključuju zelenu, smeđu i plavu (vodeni element hrani drvo). Dodajte jednu ili više ovih boja u dekoraciju ovog sektora.

Održavajte dobro osvetljen ugao: Svetlo je često feng shui rešenje za sektore koji zahtevaju poboljšanje. Dodajte stolne i/ili podne lampe kako biste osvetlili ovaj sektor. Ostavite svetla upaljena najmanje pet sati dnevno kako biste oživeli ovu oblast.

 

 

Iurii Kuznetsov/gettyimages

Tags: