7 zadivljujućih IKEA kuhinja za otmeni i delikatan izgled

by | September 22, 2023
IKEA kuhinja

Prepoznatljiva po izuzetnom kvalitetu i pristupačnoj ceni, IKEA kuhinja postala je kultna. Pogledajte 7 privlačnih modela po svačijem ukusu.

7 zadivljujućih IKEA kuhinja za otmeni i delikatan izgled

Eko IKEA kuhinja

Ova privlačna kuhinja koristi samo nekoliko boja i tekstura kako bi stvorila prekrasan zemljani izgled koji je potpuno bezvremenski.

Postoje neki zaista jednostavni, ali suštinski detalji zbog kojih sve funkcioniše. Crne ručice za kuhinju, jednostavne kvadratne bele pločice koje omogućavaju da se drvo i beton zaista ističu. Betonska ploča dodaje težinu i čvrstoću dizajnu kuhinje.

Zelena IKEA kuhinja

Dizajneri enterijera obožavaju ovaj pariski stil kuhinje kroz kombinaciju tamnozelene, mesinga, biljaka i postavljenih slika na zidu.

IKEA kuhinje mogu biti isplative, ali mogu biti i stilski efikasne!

Bela mermerna IKEA kuhinja

Lepota ove IKEA kuhinje je u tome što se kuhinjski elementi zapravo ne vide ako ne otvorite vrata. Zahvaljujući tome izgleda tako skupoceno. Koristili su vrlo jednostavnu paletu boja – bela, mesing i mermer za čist, jednostavan i delikatan stil.

Bela IKEA kuhinja sa šperpločom

Šperploča je trenutno veoma popularan materijal u dizajnu enterijera. Njegova laminirana priroda stvara sjajne grafičke linije. Ova kuhinja obložena šperpločom koristi vizuelnu lepotu ivica šperploče da naglasi čistu belu kuhinju i doda malo karaktera.

Drvena IKEA kuhinja sa crnim detaljima

Tamne boje su trenutno veoma popularne u kuhinjama i IKEA kuhinje to vrlo dobro prate.  Crni detalji na kuhinjskim elementima pružaju kuhinji ozbiljnost, dok drvena baza omekšavaju čitav prostor.

Korišćenje komode kao dela kuhinje doprinosi stilu seoske kuhinje.

Bela IKEA kuhinja

Ako možete učiniti kuhinju svetlom i čistom, onda ste postigli ono što većina ljudi želi od svog kuhinjskog stila. Ova IKEA kuhinja otišla je u krajnost jer su gotovo svi kuhinjski elementi beli.

Rezultat je fantastično svetla i čista kuhinja koja omogućava da pribor, hrana i posuđe blistaju.

Kreativna i opuštena mala IKEA kuhinja

IKEA ume biti i izuzetno kreativna, a ova mala kuhinja to i pokazuje. Iskoristili su prostor iznad kuhinje za crtanje, liste, slatke poruke i još mnogo toga. Ako obezbedite kreativno okruženje onda će to i podstaći kreativnost!

Ova topla boja za kuhinju dominira: Patlidžan boja


Miljana Momirović

puhimec/GettyImagesPlus