Ovakvi stočići za kafu dominiraju u 2024. godini

by | January 14, 2024
Ovakvi stočići za kafu dominiraju u 2024. godini

Zahvaljujući svojim skupturalnim, geometrijskim oblicima, ovi stočići za kafu su najpopularniji trend za 2024. godinu u ovom trenutku. U nastavku pogledajte kako da ih stilizujete, čak i ako imate mali dnevni boravak.

Ovakvi stočići za kafu dominiraju u 2024. godini

Osim toga što su vrlo funkcionalni, totemski stočići za kafu unose i umetnički šarm u dnevnu sobu. Zbog toga nije iznenađenje što su doživeli ogromnu popularnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hello, aesthète (@helloaesthete)

Totemski stočići za kafu

Brojni klijenti dizajnera prihvata atraktivne komade nameštaja kako bi izrazili svoju induvidualnost. Više skulpturalnih komada, kao što su stočići za kafu inspirisani totemima, nedavno su privukli veliku pažnju što označava pomak ka eklektičnom stilu uređenja enterijera. Ova promena bi se mogla posmatrati kao odraz naše kolektivne rastuće želje za individualnošću i samoizražavanjem u našim životnim prostorima.

Stočići za malu dnevnu sobu

Ali čak i izvan razloga želje da izrazimo našu ličnost i uzimajući u obzir praktične i dizajnerske perspektive, ovaj stil stočića za kafu je najpogodniji za malu dnevnu sobu.

Zbog svoje kompaktne veličine i vertikalne orijentacije, totemski stočići za kafu odlično štede prostor. Mogu se postaviti u male kutke, uglove ili pored većeg nameštaja, a da ne zauzimaju mnogo prostora. To ih čini idealnim za stanove ili prostorije sa ograničenom kvadraturom.

Dekoracija stočića za kafu

Zbog toga što totemski točići za kafu imaju tako snažan dizajn, ne morate da dekorište mnogo da biste ih učinili privlačnijim. Tako da ih je prilično lako stilizovati.

Stočići za kadz nikada ne bi trebalo da imaju previše dekorativnih predmeta na sebi, jer bi to moglo da preplavi prikaz. Bočni stočići nalik totemu takođe su dovoljno privlačni i zahtevaju malo stila.

Zato neka dekoracija bude jefnostavna. Stona lampa ili izloženi naslovi omiljenih knjiga su i više nego dovoljni. Biljka u saksiji će takođe biti dobar izbor.

 

Miljana Momirović

jp_3d/GettyImagesPlus