Najlepše praznične dnevne sobe za 2023/24.

by | November 8, 2023
Najlepše praznične dnevne sobe za 2023

Bez obzira da li ove godine menjate stil ukrasa ili koristite dekoraciju koju već imate, ove praznične dnevne sobe su vrlo jednostavne za kopiranje. Pogledajte 9 najlepših ideja za novogodišnju dekoraciju dnevne sobe.

Najlepše praznične dnevne sobe za 2023/24.

Elegantna dnevna soba

Ispunjena toplim bojama i tradicionalnim dodirima, ova dnevna soba je oličenje uzvišenog, ali svečanog. Da biste je dizajnirali u svom domu, oslonite se na prijatne boje poput bordo, bronzane i rumene za ukrase i akcente na drvetu. Zatim koristite klasičnu novogodišnju dekoraciju poput venca od drvenih perli da biste uneli život i toplinu u već lepo uređen prostor.

Najlepše zimske boje za dekoraciju u 2024. – toplo i magično

Šarena novogodišnja dekoracija

Ne morate da se pridržavate klasičnog crvene i zelene parznične dekoracije, ako to nije vaš stil. Ova praznična postavka kamina meša se u neočekivanim bojama i smelim šarama sa tradicionalnim vencem za izgled koji deluje personalizovano i privlačno.

Jednostavne praznične dnevne sobe

Uz blještavilo bele boje nasuprot zelenilu i obilje teksture, ova dnevna soba prikazuje bezvremenski praznični dekor u svom najboljem izdanju. Jednostavan je, ali zanimljiv za gledanje, a igrajući se sa akcentnim ukrasima među neutralnim dekorima, možete postići sličan izgled.

Nekoliko božićnih jelki

Zašto se zadovoljiti jednom novogodišnjom jelkom kada je možete imati u svakom uglu? Ova praznična dnevna soba ima nekoliko jelkica širom prostorije, sve u različitim veličinama, ali sa istim skormnim izgledom inspirisanim skandinavskim stilom. Dodajte gomilu sveća i nekoliko sezonskih akcentnih detalja za enterijer koja deluje sveže i prikladno praznično.

Skromna i mala dnevna soba

Ne morate da ulažete sve u dekoraciju da biste proslavili prazničnu sezonu, a ovo minimalističko uređenje je dokaz. Sa malim drvetom ušuškanim u korpu i papirnim zvezdama koje koriste zidove, ovaj dekor je lako raspremiti i ne zauzima previše prostora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Merrythought (@themerrythought)

Ledena čarolija

Ova praznična dekoracija nas tera da poželimo da se ušuškamo, pijuckamo toplu čokoladu i besramno gledamo naš peti novogogodišnji film po redu. Uz mat veštačku jelku i belo ćebe, i vi možete da transformišete svoju dnevnu sobu u zimsku zemlju čuda za kratko vreme.

Skandinavska praznična dnevna soba

Volimo dobru skandinavsku prazničnu dekoraciju, a ova dnevna soba nije izuzetak. Da biste ponovo napravili sličnu prazničnu oazu, poigrajte se drvenim ukrasima, dodajte crvenu boju i koristite vence na vrhu postolja za TV.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin Francois (@francois_et_moi)

Moderna i tradicionalna dekoracija

Ova formula dnevne sobe čini dekoraciju za praznike jednostavnom i upečatljivom. Sa mesinganim akcentima i nagoveštajima bele, ova praznična dekoracija se lako postiže i drži se neutralne palete, ali i dalje deluje prilično svečano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heena Gardner Designs (@homebyheena)

Nostalgična dnevna soba

Unesite nostalgične vibracije u svoju prazničnu dnevnu sobu sa velikim, lepršavim drvetom ukrašenim starinskim ili DIY novogodišnjim ukrasima i vencem od drvenih perli. Dodajte pletene čarape za udoban praznični izgled koji će svi ceniti.

 

Miljana Momirović

FollowTheFlow/GettyImagesPlus