Najpopularniji TikTok trendovi u enterijeru za 2024. godinu

by | January 20, 2024
Najpopularniji TikTok trendovi u enterijeru za 2024. godinu

Nije tajna da se na društvenim mrežama prvo pojavljuju stilovi koji će dominirati. Pogledajte koji TikTok trendovi u enterijeru su gorući u ovom trenutku.

Najpopularniji TikTok trendovi u enterijeru za 2024. godinu

Kada je reč o uređenju doma, sezonska dekoracija dođe i ode. Međutim, stil koji postavlja ton u prostoru je onaj koji ostaje. Izdvojili smo koji TikTok trendovi u enterijeru su provereno vredni pažnje u 2024. godini.

Dekoracija knjigama

Jedan od najnovijih trendova koji se pojavljuju na TikToku je dekoracija knjigama. Ovakav stil je odraz karaktera i bez sumnje, zadiviće prijatelje i porodicu koja dolazi u goste.

Članak se nastavlja posle reklama

Dekoracija knjigama je više od samog izbora dizajna. To je način života koji se vrti oko uvažavanja životnih prostora i čina prikupljanja značajnih predmeta. Ključ za postizanje ovog izgleda ide dalje od praćenja formule – radi se o tome da budete strastveni čitalac, da se okružite stvarima koje ispunjavaju vašu dušu i da prihvatite nesavršenosti.

Eklektični stil

Eklektični enterijeri su u porastu popularnosti na TikTok-u, i to je trend koji će trajati tokom 2024. godine. Eklektični stil omogućava da se igrate sa dizajnerskim konvencijama, budete avanturisti i spontaniji, i ubrizgate svoju ličnost u prostor.

Članak se nastavlja posle reklama

Da biste to postigli, preporučujemo kombinaciju različitih stilova nameštaja i dekoracije, uključujući i vintidž i moderne komada koji vas privlače. Bez obzira da li ste nasledili nameštaj, ne možete da odolite kupovini polovne dekoracije ili jednostavno volite razne stilove, eklektični stil je savršen način da pokažete sve svoje omiljene komade.

Članak se nastavlja posle reklama

TikTok trendovi u enterijeru: Braon boja

Kako se trendovi boja udaljavaju od oštrih belih zidova i neutralne dekoracije, želja za toplijim, bogatijim paletama boja izazvala je ponovo ljubav prema braon enterijerima.

Topla čokoladna nijansa i osvežavajući tonovi kafe daju prostoriji dubinu i interes, ali ako ne želite da prostor preplavite ovom bojom, dodajte dekorativne predmete braon jastucima, prostirkama i manjim komadima nameštaja.

Članak se nastavlja posle reklama

Dopamin trend

Pretpostavimo da se enterijer smeđih tonova i dalje čini previše neutralnim za vaš stil. U tom slučaju, dopamin trend je savršena alternativa, koja podstiče ljude da ukrašavaju svoje domove na način koji izaziva radost. Predstavite smele palete boja, užurbane šare i tople teksture da biste stvorili prostor za podizanje raspoloženja.

Članak se nastavlja posle reklama

Dopamin trend postaje sve popularniji jer ljudi provode sve više vremena kod kuće. Više nego ikad, domovi su više od mesta gde se budimo ujutru i uveče odlazimo u krevet. Mnogi sada rade od kuće, provode večeri kod kuće sa prijateljima i porodicom ​​i kuvaju više obroka kod kuće.

Ovaj trend naglašava kako bi dom trebalo da da vas čini srećnim bez obzira kako izgleda. Dekorisanje ne bi trebalo da bude praćenje trendova dizajna, već ukrašavanje na način koji vam donosi najviše sreće.

Članak se nastavlja posle reklama

Maksimalizam

Uzimajući u obzir do sada izabrane vrhunske TikTok trendove, neće biti iznenađenje da je na listi i maksimalistički stil. Slično dekoraciji knjigama i eklektičnom stilu, maksimalizam se odnosi na stvaranje karakternih enterijera koji odaju počast našim strastima i dragocenim kolekcijama.

Maksimalistički prostori se često osećaju kao živi i prijatn Obilje predmeta, umetnosti i tkanina može stvoriti osećaj topline i udobnosti, čineći da se domovi osećaju privlačnijim i razigranim.

Članak se nastavlja posle reklama

 


Miljana Momirović

FollowTheFlow/GettyImagesPlus