Enterijeri Vujović

by | May 15, 2023

Enterijeri Vujović, deo holding kompanije ,,Dizajn Vujović DOO“ , iza koje je preko 20 godina rada i preko 2000 realizovanih projekata, rukovodi brojnim sektorima uslužnih i proizvodnih delatnosti u domenu kompletnog opremanja enterijera hotela, restorana, kafića, kuća, stanova, poslovnih prostorija, poslastičarnica, zlatara i pekara, kako na domaćem tako i na internacionalnom tržištu.

 

U okviru kompanije, između ostalog bavimo se:

· Projektovanjem , izradom 3D modela i rendera, proizvodnjom i montažom
· Obradom pločastih materijala – medijapan, univer i kompakt ploče, masivno drvo, furnir, kerok, silestone (kvarc) i dekton ploče pridržavajući se HORECA standarda…
· Izradom tapaciranog nameštaja i metalne galanterije gde se velika pažnja posvećuje izboru najkvalitetnijih materijala

Realizacija svake vaše zamisli

Sedište kompanije Dizajn Vujović doo nalazi se u Đurđevu nadomak Novog Sada, u Srbiji. Vodimo celokupnu organizaciju, montažu i nadzor prilikom izvodenja projekata. Prioritet kompanije su želje i potrebe kupaca, kao i sam kvalitet izrade. Naša proizvodnja pretvara svaku vašu zamisao u umetničko delo. Tu smo da realizujemo svaku vašu ideju i želju, od izrade idejnog rešenja i 3D vizualizacije do same realizacije projekta.

Radimo po principu „ključ u ruke” zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji kako nameštaja, tako i rashladnih, termičkih i neutralnih uređaja.

Enterijeri i komadni nameštaj

Naš tim dizajnera čine stručnjaci za planiranje prostora i dizajn nameštaja. Blisko sarađujemo sa svojim klijentima kako bismo razumeli njihove potrebe i kreirali dizajn koji odražava njihov jedinstveni stil. Pritom, nudimo niz usluga koje mogu pomoći pojedincima i preduzećima da stvore funkcionalan i estetski ugodan prostor koji zadovoljava njihove potrebe i budžet.

Pored sopstvene proizvodnje nudimo i komade nameštaja iz najprestižnijih salona širom Evrope – iz Italije, Francuske, Turse… Najatraktivniji i najtraženiji modeli izloženi su u našem salonu nameštaja koji se nalazi u Novom Sadu.

Detaljnije o našim uslugama možete naći na našem sajtu:
www.enterijerivujovic.com


Borjana Božić

promo