Stilski i vredno: Prednja vrata Nikol Kidman povećavaju vrednost nekretnine

by | July 10, 2024
Stilski i vredno: Prednja vrata Nikol Kidman povećavaju vrednost nekretnine

Prvi utisak je važan, što glumica Nikol Kidman itekako dobro zna. Nedavno je podelila video na kojem je prikazan prednji deo njenog doma, a vrata su zaista impresivna.

Elegancija crne boje: Prednja vrata Nikol Kidman privlače pažnju

Vrata na Kidmaninom domu su prelepe, blago sjajne crne boje. Savršeno se uklapaju uz njenu kuću krem boje sa zelenim bršljanom koji se penje po zidovima. Bež trem sa dve betonske žardinjere dodatno naglašava engleski vrtni stil. Ukupni efekat je apsolutno zapanjujući.

Iako se može činiti kao mala sitnica, boja prednjih vrata može imati ogroman uticaj. “Zbog konkurentnog tržišta, imperativ je da nekretnine ostave trajan utisak u roku od nekoliko sekundi. I tu se pojavljuje moć boja za eksterijer kuće. Iz prve ruke smo videli kako kreiranje ikoničnih vrata može transformisati nekretninu iz obične u izuzetnu,” kaže Beatrisa Braun, stručnjak za nekretnine iz Curran’s Home, za časopis Homes & Gardens.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Iako je dekorisanje crnom bojom može biti izazovno, trud se isplati kada su u pitanju prednja vrata. Stručnjaci kažu da ova nijansa garantovano poboljšava privlačnost kuće. Braun kaže: “Iako se često preporučuje neutralna baza, akcenti u boji mogu poboljšati vizuelni interes kuće bez preterivanja u ukupnom izgledu.”

Prednja vrata Nikol Kidman impresioniraju stručnjake

Ona dodaje: “Razmislite o uključivanju popova boje na prednjim vratima, žaluzinama ili ivicama kako biste stvorili fokalne tačke i dodali ličnost eksterijeru.” U slučaju Nicole Kidman, kontrastni pop crne boje pravi snažan utisak naspram krem boje na ostatku kuće. Za one koji žele da prodaju svoje kuće, Kidman pruža savršen recept za povećanje privlačnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Pored svojih prednosti u prodaji nekretnina, farbanje prednjih vrata u crnu boju je zapanjujući estetski izbor. Megan Slejk, stručnjak za stil slavnih u časopisu Homes & Gardens, kaže: “Videli smo sve više crnih vrata na kućama slavnih u proteklih nekoliko godina. Mislim da je ovaj izgled stekao popularnost zbog svog upečatljivog efekta; izgled je uvek hrabar i dramatičan sa snažnim uticajem.”

Članak se nastavlja posle reklama

Ona dodaje: “Posebno volim sjajni crni finiš koji je Kidman odabrala za svoj dom. Mat crna boja može ponekad apsorbovati svetlost, ali sjajni finiš je reflektuje, čineći izgled svetlijim i svetlijim. Takođe dodaje suptilnu raskoš izgledu, čineći njen dom još stilizovanijim i luksuznijim.”


Charley Gallay/gettyimages