Opustite se u savršenom ambijentu spavaće sobe

by | July 11, 2024

Pri uređenju doma uglavnom se sva pažnja posveti uređenju dnevne sobe ili kuhinje, međutim postoji još jedna prostorija na koju se treba fokusirati. Savršeni ambijent vaše spavaće sobe takođe iziskuje pažnju kako je to upravo pravo mesto za odmor i opuštanje. Svetle nijanse i elegantni moderni detalji iz MODENA kolekcije vam mogu pomoći da postignete željeni efekat.

Sistem elemenata za uređenje spavaće sobe MODENA čine svi neophodni elementi za opremanje ovog ambijenta, poput kreveta, noćnih ormarića, garderobera, komode, a neki od njih su predstavljeni u nekoliko varijacija dizajna i dimenzija.

Spavaća soba MODENA predstavlja spoj funkcionalnog i moderno dizajniranog nameštaja koji će doprineti kako estetici, tako i funkcionalnosti ambijenta spavaće sobe. Svi elementi kolekcije su izrađeni u kombinaciji dekora artisan hrasta, artisan hrast folije i kašmir dekora i pravo su dizajnersko osveženje.

Članak se nastavlja posle reklama

Okvir bračnog kreveta MODENA interesantnog je dizajna, a uzglavlje kreveta je kombinacija dekora drveta i tapaciranog dela u bež štofu. Poseduje i mogućnost rasvete, a uz ovaj krevet odlično će se uklopiti noćni ormarić u istim dekorima kao ostatak kolekcije sa crnim ručicama, koje naglašavaju istaknute reljefne frontove.

U ambijent spavaće sobe možete dodati i neke korisne, ali i dekorativne detalje poput prekrivača i zavese, a iznad uzglavlja kreveta možete postaviti sliku sa motivom karte sveta. Noćni ormarić je sjajno mesto za dekoraciju  veštačkim cvećem u saksiji, ali i neizostavnom stonom lampom.

Gardeober iz kolekcije MODENA dostupan je u dve dimenzije i dva dezena. Kombinacija dekora artisan hrasta i kašmira, reljefnih detalja na frontovima kliznih vrata i ogledalo, daje garderoberu dozu modernog dizajna i praktičnosti. Unutrašnjost garderobera izgrađena od pregradnog dela i dela sa garderobnom šipkom, što ga čini veoma praktičnim.

Članak se nastavlja posle reklama

Mogućnost dodavanja rama sa rasvetom, koji je dimenzijama prilagođen upravo dienzijama ovog garderobera dodaje na atraktivnosti ovog komada.

Fotelja Modena
Fotelja Forma Ideale

Fotelja Navara

Članak se nastavlja posle reklama

Samom ambijentu kao idealni detalj i mesto za uživanje možete dodati fotelju NAVARA, takođe u svetlijem sivom štofu, koja je savršeno uklopiva uz dekor kašmira koji naglašava celu kolekciju MODENA. Uz fotelju bi sjajno išao i dekorativni jastuk.

Komoda Modena

Još jedan neizostavni element spavaće sobe je komoda MODENA. Lako je možete prilagoditi i ostalim prostorijama u domu, poput dnevnog boravka ili predsoblja. Poseduje odlično raspoređen upotrebni prostor u vidu četiri prostrane fioke

Članak se nastavlja posle reklama
Komoda Forma Ideale

Komoda Modena

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da je kombinujete sa podnom lampom u crnom dezenu, jer je savršeno uklopiva sa metalnim crnim ručicama na komodi. Na gornju površinu komode možete postaviti ram za fotografijusveću u staklenoj posudi ATMOSPHERAveštačko cveće u epruvetama i ostale dekorativne detalje.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako bi vaša spavaća soba dobila potrebnu notu za uživanje, svetle i nežne boje svih elemenata – od zidova do teksture nameštaja vam mogu pomoći u postizanju željenog efekta. Takođe, treba birati materijale koji su pogodni za svako godišnje doba. Dekoracija prostorije kroz ukrasne detalje i zavese dodatno unose lični detalj, nakon čega će spavaća soba postati pravo mesto za opuštanje.