Hailey Bieber: Rhode Office je ultimativni primer čistog, minimalističkog enterijera

by | June 11, 2024
Hailey Bieber: Rhode Office je ultimativni primer čistog, minimalističkog enterijera

Kako bi izgledala kancelarija koja savršeno odražava clean estetiku? Može li radni prostor biti istovremeno funkcionalan i umirujući, sa atmosferom koja inspiriše kreativnost i produktivnost? Hailey Bieber i Erick Garcia iz Maison Trouvaille pokazali su da je to moguće.

Rhode: Otkrivamo kako izgleda poslovni prostor popularnog brenda

Kada su Hailey Bieber i Erick Garcia iz Maison Trouvaille prvi put ušli u kancelariju Rhodea u Beverli Hilsu, dočekao ih je muževan prostor: teška drvena građa, tamne kožne stolice i veliki komadi nameštaja – odličan stil za prethodnog, impozantnog akcionog zvezdnog zakupca.

Ali, možda potpuna suprotnost Bieberovom ukusu u enterijeru, društvenim mrežama proglašenom licu minimalističke, besprekorno čiste estetike „čiste devojke“. „Želela sam da se oseća kao umirujuće, opušteno, prijatno mesto,“ rekla je Bieber za Vogue. „Želim da ljudi uđu i kažu: ‘Oh da, ovo izgleda kao svet Rhodea.’“

Kako su transformisali prostor?

Dok su razmišljali kako da pređu iz tog u ovo, Garcia je primetio kako Bieber vadi Rhode lip tint. Doživeli su trenutak prosvetljenja: šta ako bi imali ogromno, zidno bronzano ogledalo, odmah kada se lift otvori? „Možete proveriti svoj outfit, možete se slikati – to je samo zabavna stvar kada prvi put kročite u kancelariju,“ rekla je Bieber. Garcia takođe dodaje da je za beauty brend ogledalo sa izjavom stvar funkcionalnosti: „Želeli smo da ona i njen tim mogu isprobavati stvari i snimati sadržaj.“ Zemljani ton boje, u međuvremenu, bio je zabavna referenca na njen stalno rasprodati Espresso lip tint.

Rhode: Estetika i inspiracija

Hailey je oduvek zamišljala Rhode kao brend za svakodnevni životni stil, sa većinom njenih proizvoda koji se prodaju kao lagani esencijali. „Želim da Rhode emituje sportsku hladnoću u pokretu – ubacite ga u torbu, ponesite ga u teretanu,“ rekla je. Inspirisala se klasičnim trenirkama iz devedesetih: „onom pravom Russell Athletics sivom,“ rekla je. Tako su ona i Garcia ukrasili veći deo prostora u sivoj boji – nijansi koja se takođe koristi u mnogim Rhode proizvodima.

Uprkos mirnom okruženju, Bieber kaže da njeni zaposleni nikako ne oblače ležerno. „Moje devojke uvek briljiraju sa outfitima!“ rekla je smejući se. „Svi izgledaju tako slatko! Osećam da kada dolazim u kancelariju, i ja moram takođe da se obučem.“ U poslednje vreme, privlače je široki blejzeri i odela.

I Hailey i njena kancelarija, čini se, znaju kako da savršeno kombinuju poslovno i casual.

Borjana Božić

Ronald Martinez/gettyimages