Ovakav nameštaj za dnevnu sobu pruža maksimalnu udobnost

by | October 18, 2023
udoban nameštaj za dnevnu sobu

Neizostavan deo zone za odmaranje svakako je nameštaj za dnevnu sobu koji na prvom mestu mora biti udoban ali i da se uklapa u estetiku prostora.

Prepoznatljivi po svojoj veličini i lepoti, otkrivamo vam 3 najudobnija mesta za sedenje u dnevnom boravku koji diktiraju trendove.

Ovakav nameštaj za dnevnu sobu pruža maksimalnu udobnost

Recite zbogom preterano grubim sofama sa neudobnim naslonima za ruke jer smo tražili i pronašli najudobniji nameštaj za dnevnu sobu. Ovakvi modeli ne samo da doprinose toploj i komfornoj atmosferi u domu, već i podižu nivo uživanja do vrhunca. Kombinacija ovalnih i četvrtastih oblika balansiraju raspored nameštaja u prostoru na suptilan način i bez jakih linija.

Članak se nastavlja posle reklama

Lenjivac

Za potpuno opuštanje u dnevnoj sobi, mekani i udobni lenjivac je san svakog ko uživa da slobodno vreme provodi u polu-ležećem položaju. Stvoren je za lenčarenje dok čitate knjigu ili prosto dremate.

U nastavku pogledajte IKEA lenjivac sa mekanim jastucima koje ćete lako prilagoditi svojim potrebama.

Članak se nastavlja posle reklama

Jednosed

Udobniji od sofe, a manji od lenjivca, ovaj jednosed je još jedan fenomenalan izbor za dnevni boravak. Postavite je u ugao prostorije ispod velike stone lampe za prijatno popodne i rane večernje časove.

Na linku možete videti IKEA prostranu sofu u kojoj možete uživati sami ili sa svojim partnerom.

Članak se nastavlja posle reklama

Nameštaj za dnevnu sobu: Tabure

Mali, funkcionalan, lako uklopiv u enterijer, tabure je udoban kako za sedenje tako i za da se oslone noge dok se opuštate u svojoj fotelji.

Članak se nastavlja posle reklama

U nastavku je JYSK tabure presvučen lažnim ovčjim krznom koje je posebno u trendu 2023. godine.

Članak se nastavlja posle reklama

Činjenica je da su velike garniture oličenje udobnosti ali ako imate malu dnevnu sobu ili želite mesto za sedenje samo za vas, ovi modeli nameštaja su stvoreni za to. Osim toga, vrlo jednostavno možete da ih šetate kroz prostor, pa čak i do spavaće sobe, ukoliko imate prazan ugao.


Miljana Momirović

FollowTheFlow/GettyImagesPlus