KVALITET POTVRĐEN DALJOM PREPORUKOM

by | July 5, 2022
tapete

Kvalitetno uređenje enterijera zahteva ujedno i kvalitetnu uslugu. Ono zbog čega smo česta preporuka naših klijenata svakako je moderna, pažljivo birana ponuda, usmerena ka zahtevima kupaca i samog tržišta.

zavese

Kolekcija zavesa Nina & Nera je odavno zadobila poverenje i simpatije klijenata, pa je samim tim čest izbor prilikom različitih opremanja. Kolekciju čine zavese i draperi raznovrsnog tkanja, teksture, sastava, boja i dezena. Uklapaju se u sve stilove, i osim svojim izgledom, kupce oduševe praktičnim i jednostavnim održavanjem.

zavese

Pretežno su zastupljene tkanine lako uklopive uz prirodne elemente u enterijeru poput drveta i kamena. Svojim tkanjem i zemljanim tonovima, prostoru daju neophodnu toplinu i čine ga udobnijim i komfornijim. Kolekciju čine i draperi – jednobojni, sa dezenom, više ili manje naglašenog tkanja, kao i sa funkcijom totalnog zamračenja. Kolekciju smo birali tako da uz svaku zavesu možete naći nekoliko savršeno uklopivih drapera, naravno, sve u skladu sa stilom uređenja prostora.

zavese

Praktična i brza rešenja su dostupna i dalje, u vidu rolo, zebra i panel sistema. Funkcionalna primena, uz određenu primesu dekorativne, ove sisteme svrstava u jedna od često biranih rešenja prilikom opremanja modernih enterijera.

zavese

Težimo ka tome da naša ponuda bude što raznovrsnija, bogatija, pa su samim tim deo nje i kvalitetne mebl štof taknine, namenjene tapaciranju manjih i većih komada nameštaja, kao i izradi dekorativnih detalja.

mebl stofovi

Tapetom poznatih evropskih dobavljača, vaš dom pretvorićete u pravo, malo umetničko delo i uživati u atmosferi stvorenoj kombinovanjem dezena, boja, i tkanina.

tapete

Na početku teksta spomenuli smo kvalitetnu uslugu, koja podrazumeva profesionalan pristup izvođenju radova, pa samim tim naša ponuda obuhvata i izlazak na teren, sagledavanje i premeravanje prostora, savete i konsultacije oko odabira modela i tkanine, kao i instalaciju gotovih proizvoda.

Kako je pred nama sezona renoviranja i opremanja domova, očekujemo vas u našim salonima na Novom Beogradu, salon Tier – Omladinskih brigada 100; Extra centar i salon Nina & Nera – Uroša Martinovića 11, A Blok.

Kupcima smo na raspolaganju kroz ceo proces opremanja – od izlaska na teren radi konsultacija, uzimanja mera i odabira modela, do finalne faze postavljanja proizvoda.