Pre i posle: Jeftino renoviranje spavaće sobe u iznajmljenom stanu

by | November 27, 2023
Jeftino renoviranje spavaće sobe u iznajmljenom stanu

Ako ne planirate da potrošite mnogo, ovo renoviranje spavaće sobe koštalo je samo 1000 dinara, a unelo je potpuno novi šarm. Pogledajte kako sada izgleda ova spavaća soba u iznajmljenom stanu.

Pre i posle: Jeftino renoviranje spavaće sobe u iznajmljenom stanu

U spavaćoj sobi Shannon Crawford (@studioarden_) ovaj DIY trik od 1000 dinara pružio je spavaćoj sobi novi šarm, bez potencijalnih problema sa vlasnikom stana.

“Ne mogu da odem i potrošim sav svoj novac na dekoraciju. Štedim za kuću koju planiram da kupim u budućnosti”, rekla je Shannon. Evo njenog jeftinog rešenja koji je transformisao spavaću sobu.

Zidovi u spavaćoj sobi

Za ovaj projekat u spavaćoj sobi, Shannon je koristila rolnu crne trake, a za sve ostalo se oslonila na svoj stil i makaze. Male komade trake rasporedila je u parove i postavila ih u ravnomerne redove kako bi se stvorio isprekidani uzorak koji podseća na šik tapete.

“Iako ovo nije moja spavaća soba za zauvek, želela sam da bude savršena”, rekla je Shannon, dodajući da je najteže bilo raditi na nanjvišim delovima zida. Ali nastavak uzorka sve do plafona pomogao je da se soba učini vizuelno višom. “Kada sada uđete u našu spavaću sobu, vaše oko privlače šare, a ne hladni bež zidovi“, kaže ona.

Jeftino renoviranje spavaće sobe

Njen DIY projektat ne samo da je doprineo da vizuelno ima više prostora u spavaćoj sobi, nego ju je podstakao da pronađe savršenu fotelju u kojoj će se sklupčati dok čita knjigu kako bi zamenila pletenu korpu.

Sada njen kutak za čitanje deluje kao posebna zona koja dobro funkcioniše sa ostatkom prostora. Uramljene slike, biljke i zanimljiv crno-beli uzorak posteljina zaista doprinosi karakteru ove spavaće sobe.

Činjenica je da projekti u iznajmljenom stanu nisu uvek izvodljivi ali to ne znači da morate da žrtvujete svoj stil. Jednostavni detalji uneće karakter koji je nedostajao vašem prostoru.

Miljana Momirović

FollowTheFlow/GettyImagesPlus