Šta ima u frižideru? Ovo je kuhinja Hailey Bieber (video)

by | November 27, 2023
pogledajte kako izgleda kuhinja Hailey Bieber

Iako nije prvi put da ju je pokazala, sada je kuhinja Hailey Bieber prikazana od ćoška do ćoška. Pogledajte po čemu je slična kuhinji svakog od nas.

Šta ima u frižideru? Ovo je kuhinja Hailey Bieber (video)

Kao što biste i očekivali, kuhinja Hailey Bieber je zapanjujuće svetao prostor. U centralnom delu kuhinje nalazi se veliko kuhinjsko ostrvo i magnetizovani držač noža koji se nalazi na vrhu. Duboki mermerna sudopera sadrži mesinganu slavinu i sunđer. Tu je i simpatičan prozor koji gleda na saksije sa začinskim biljem.

Članak se nastavlja posle reklama

Organizacija

Organizovani i označeni stalak za začine koji sedi na polici iznad šporeta je odraz njenjih vrhunskih veština organizacije. Međutim, takođe je olakšanje videti razne druge začine, boce sirćeta i ulja kako su nagomilane na kuhinjskoj radnoj ploči.

U stvari, na mnogim policama u kuhinji postavljeno je iznenađujuće mnogo predmeta, što Hailey Bieber priznaje. “Skoro da mi se sviđa mali haos u kuhinji”, kaže ona, pre nego što je shvatila da je trebalo da organizuje kuhinjski pribor još malo pre snimanja videa.

Kuhinjski aparati

Šestougaoni tiganji i činije stoje na šporetu, dok dve friteze sede na kuhinjskoj radnoj ploči. (Hailey tvrdi da su joj potrebne dve jer „ponekad pokušava da ispeče više stvari koje ne staju u jednu.“ Iskreno, razumemo je.) Ona je takođe ljubitelj sporog kuvanja. Njen kafe kutak ima Nespresso aparat za kafu, električni čajnik i mnooogo kafe.

Članak se nastavlja posle reklama

Bieber otkriva i jedan brzi pogled u njen veoma organizovan frižider i zamrzivač, na koje smo zumirali i zamrznuli ekran oko pet puta. Zamrzivač je ispunjen sladoledom, a frižider sokovima u limenci.

Kuhinja Hailey Bieber: Dekorativni predmeti

Još jedna jedinstvena karakteristika u prostoru su dve slike koje se nalaze na mermernoj polici i koje je uradio niko drugi do sam Justin.

Članak se nastavlja posle reklama

“Moj muž je odlučio da ih sam napravi, i od tada stoje tamo”, primetila je Hailey, ukazujući na dve slike na kojima su sada crnom bojom ispisane “kupio sam mleko”i “kuhinja”.

Pre svega, Bieber prenosi da voli da zabavlja goste u svojoj kuhinji, pa je ovaj prostor zaista od velikog značaja popularnom paru.

Članak se nastavlja posle reklama

Miljana Momirović

Monica Schipper/Staff/GettyImagesEntertainment, Daria Kolpakova/GettyImagesPlus