Zavirite u kuću Kevina Kostnera u Aspenu

Zavirite u kuću Kevina Kostnera vrednu 60 miliona dolara

by | September 6, 2023
Zavirite u kuću Kevina Kostnera u Aspenu

Zavirite u kuću Kevina Kostnera vrednu 60 miliona dolara. Ovo njegovo velelpno imanje nalazi se na velelepnom imanju u Aspenu u Koloradu.

Uprkos tome što je glumio u nekim od najpoznatijih holivudskih filmova, Kevin Kostner vodi veoma opušten način života. Možda ste pomislili da će zvezda poput Kostnera živeti u toploj klimi južne Kalifornije. Međutim, on je tamo imao dom i prodao ga 2017. godine da bi se preselio u Kolorado.

Zavirite u kuću Kevina Kostnera: Impresivno višemilionsko imanja

Kevin Kostner živi u Aspenu, u Koloradu, gde poseduje imanje od 160 jutara. Sa neto vrednošću od 250 miliona i nakon dugogodišnjeg rada u filmskoj industriji ostvario je  bogatstvo i deo toga iskoristio za ovo imanje. Stenovite planine su omiljeno mesto Kevina Kostnera na svetu, tako da nije mogao da odoli, a da tamo ne kupi veliku kuću. Imanje, kome je Kostner dao ime „Aspenov ranč nezavisnosti“, izgleda kao iz bajke.

Zavirite u kuću Kevina Kostnera: Dom u Koloradu

Kevin Kostner je napustio južnu Kaliforniju u udaljeniji i lepši deo zemlje, što ga izdvaja od većine njegovih kolega holivudskih glumaca. Njegov dom ima pogled na planine koji oduzima dah i nalazi se u jednom od najbogatijih krajeva u zemlji. Njego imanje je u okruženju punom divljih životinja, ima tri kuće, dva jezera i bazen.

 


Kostner je kupio 160 hektara netaknute ruralne lepote u Aspenu, u Koloradu, 2000. godine i pretvorio ga u prelepi raj. Kuća se nalazi na otprilike 2.400 m nadmorske visine i može da primi 34 osobe.


Nekoliko bujnih borova nalazi se duž obala reke Roaring Fork sa koje se pruža prekrasan pogled na dolinu. Na ulazu u imanje nalaze se kapije i privatni prilaz obložen zlatnim brezama koji vodi do glavne kuće.


Rezidencija ima dnevni boravak od 5.800 kvadratnih metara, a okolni teren nudi brojne zanimljive elemente, uključujući reku koja u potpunosti zaokružuje imanje, tri jezera, teren za bejzbol, pa čak i hidromasažnu kadu s vodopadom.

Ovaj Kostnerov ranč u Koloradu ne samo da ima raskošnu glavnu rezidenciju, kuću na jezeru, već i bejzbol teren u stilu Fields of Dreams, brdo za sankanje i privatno klizalište koji su deo ranča Dunbar, koji je dobio ime po Kostnerovom liku u filmu Ples s vukovima.


Brdsko imanje nudi celodnevno sunce, prekrasan pogled na okolni pejzaž. Nalazi se u neometanom privatnom delu planinskog lanca Elk. Na imanju se nalazi i nekoliko vodenih objekata, tri hidromasažne kade i čuvari. Kada Kostner ne boravi tamo, dostupan je za iznajmljivanje po ceni od 36.000 dolara po noći.

Glavna kuća

Prelepa kuća ima šest spavaćih soba sa kupatilom i još dva manja kupatila.


Kuhinja u je u stilu šefa kuhinje, s trepzarijom i prelepom spoljašnom terasom.


Veličanstvena kuća ima zidove od cigle, grede na plafonu od tamnog hrasta i drvene stubove koji mu daju osećaj brodske kabini. Njegov omiljeni kutak su sivi kauči postavljeni oko kamina od belog kamena.


Svaka spavaća soba opremljenja je s puno pažnje i tamo je svaki detalj na svom mestu. Šeme boja i eneterijer savršeno su uklopljeni s prirodom kojom je kuća okružena.


Glumas je ponosan i na svoj džakuzi s vodopadom koji gleda na reku i stenovite planine, a koji je ksriven podnim daskama u njegovom glavnom apartmanu.


Ceo prostor odiše svežinom i prijatnom atmoferom doma.

Glumac je insitirao na tome da njegova kuća zrači toplinom, da je privlačna i udobna kako za njegovu porodicu, tako i za goste.


Dijana Škorić

Elisabetta Villa / Stringer / Getty Images Entertainment