Kuća Reese Witherspoon u Kaliforniji inspirisana je engleskim stilom Tjudora

Kuća Reese Witherspoon u Tjudor stilu nalazi se u Kaliforniji, a koštala je oko 16 miliona dolara. Pogledajte fotografije ove ogromne i prelepe vile.

by | March 31, 2023
kuća Reese Wtiherspoon

Ova kuća Reese Witherspoon je jedna od njenih najverdnijih investicija u nekretnine i zaista je spektakularna.  Nalazi se u Kaliforniji, veoma je velika, a posduje i veliku baštu i bazen.

Reese Witherspoon je poznata po svojim mnogobrojnim talentima i poslovnim uspesima. Osim što je glumica, ona se bavi i produkcijom, modom, čak ima i svoj književni klub. Pored svega toga, njen dobar osećaj za biznis doneo joj je mnogo novca kroz ulaganje u nekretnine. Jedno od njenih najvećih ulaganja bila je i spektakularna vila u stilu Tjudora sa baštom i bazenom koja se nalazi u šumi Brentvud u Kaliforniji. Uživajte upoznavajući se sa ovom velikom i prelepom kućom.

Kuća Reese Witherspoon u Kaliforniji

Zvezda serije Big Little Lies ovu vilu kupila je u martu 2020. godine, baš na samom početku pandemije korona virusa. Koštala je oko 16 miliona dolara, ali budući da je Reese Witherspoon jedna od najbogatijig glumica na planeti, to verovatno znači da za nju ova suma ne znači mnogo.

Članak se nastavlja posle reklama

Kuća ima nešto više od 800 kvadratnih metara, sedam spavaćih soba, devet kupatila, kuhinju, trpezariju, svečani salon, dnevni boravak sa kaminom, prostoriju za zabavu, kao i biblioteku i garažu za tri automobila.

Maksimalna privatnost

Budući da kuća pripada slavnoj ličnosti i ne čudi što je i napolju i unutra obezbeđena potpuna privatnost. Spoljni prostori poput trema sa kaminom, bazena i velike bašte okruženi su visokim i gustim drvećem te kuća nije dostupna za svačije oko.

Članak se nastavlja posle reklama

Tjudor stil

Mada se kuća nalazi u Americi, u Kaliforniji, ona je inspirisana klasičnim engleskim stilom Tjudora, Unutrašnjost ove vile specifična je po visokim plafonma i vidljivim drvenim gredama. U hodniku se nalazi veliko stepenište koje spaja sve prostorije, a kuća ima čak i umetničku galeriju.

Članak se nastavlja posle reklama

Klasična dnevna soba

Ovu dnevnu sobu krasi mermerni kamin i ukrasne lajsne. Kontrast crnog i belog oblikuje ovu sobu klasičnog i veličanstvenog karaktera.

Članak se nastavlja posle reklama

Kuća Reese Witherspoon ima kuhinju o kakvoj većina ljudi sanja

Bela, elegantna kuhinja sa ostrvom u sredini, luksuznim mermernim pločama, gredama i lampama u industrijskom stilu nas posebno oduševljava.

Članak se nastavlja posle reklama

Trpezarija u staklu

Trpezarija sa velikim prozorima ima neodoljiv pogled na baštu. Mermer koji smo već nekoliko puta pomenuli, prisutan je i na trpezarijskom stolu. Okrugli sto i pogled na baštu verovatno stvaraju dobru atmosferu u toku porodičnih obroka. Plafon je takođe impresivam, vidljive drvene grede i luster vraćaju nas u veoma davna vremena.

Članak se nastavlja posle reklama

Kupatilo

U kupatilu je takođe prisutan kontrast između crnog i belog. Mermerna ploča i zidni ormarići doprinose da kupatilo izgleda skupo i prefinjeno,

Glavna spavaća soba

Glavna spavaća soba je veoma velika prostorija sa pogledom na baštu. Krasi je klasični kameni kamin, kao i prostor za sedenje i uživanje sa sofom i foteljama. Ova prostorija ima veliko kupatila i mnogo prostora za garderobu. Krevet sa tapaciranim uzglavljem ima klasični izgled, a krov na dve vode doprinosi eleganciji sobe.

Članak se nastavlja posle reklama

Kupatilo spavaće sobe

Ovo kupatilo odiše luksuzom. Izgleda kao kupatilo iz holivudskih filmova. Čista bela boja, mermerne ploče, mesingane slavine i pogled na baštu povećavaju nivo glamura.

Članak se nastavlja posle reklama

Spavaća soba u jednoj od dve kule

Ova spavaća soba obuhvata kružni prostor kule. Duge zavese koje okružuju luksuzni kristalni luster i padaju iza udobne sofe izgledaju vrlo glamurozno i romantično.

Da li se vama dopada kuća Reese Witherspoon? Glumica je pre nekoliko dana objavila da su ona i njen dugogodišnji suprug odlučili da se razvedu. Možda se nakon razvoda odluči da živi baš u ovoj luksuznoj kući.

Članak se nastavlja posle reklama

Jovana Jevtić

SIMON BERLYN/SOTHEBY&RSQUO