Kupatilo iz snova: 5 veličastvenih ideja sa Instagrama

by | March 27, 2024
Kupatilo iz snova

Svaka prostorija u vašem domu zaslužuje da odražava vaš stil. Otkrivamo vam ideje za kupatilo iz snova koje možete ponoviti bez mnogo truda.

Kupatilo iz snova: 5 veličastvenih ideja sa Instagrama

Tapete u kupatilu

Ako se odlučite za tapete u kupatilu, nema sumnje da ćete biti originalni. Geometrijske šare, cvetni printovi ili složeniji dizajn – izbor je na vama. Tapete su savršen saveznik koji daje kreativan obrt bilo kom okruženju, uključujući i kupatilo.

Dizajnirane sa materijalima otpornim na vlagu, odlično su rešenje da kupatilo prilagodite svom stilu. A ako se predomislite… Uvek možete da ih skinete ili zamenite!

Kupatilo iz snova: Zidni paneli

Bilo da su u punoj visini drveni paneli ili čelične konstrukcije koje naglašavaju unutrašnje arhitekture prostora, ova rešenja su odličnog estetskog efekta. Zidni paneli se mogu ofarbati u nijanse koje najbolje odgovaraju stilu ostatka kupatila, a mogu se koristiti na pola visine za još bogatiji optički efekat.

Ukoliko, s druge strane, želite složenije i prefinjenije strukture, savetujemo vam da klasično staklo (ili zavesu) tuša zamenite strukturama metalnim okvirom. Efekat će biti kupatilo luksuznog hotela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Rockett (@rockettstgeorge)

Ogledalo u kupatilu

Pregledali smo mnoge fotografije, potražili inspiraciju na računima najpraćenijih dizajnera enterijera i presuda je sledeća: okrugli oblik ogledala je svakako najrasprostranjeniji. Ali to nije jedini oblik koji možete iskoristiti da pružite lepotu vašem kupatilu.

Možete se odlučiti za nepravilne oblike, kombinovati okvire i odlučiti se za ogledala sa neočekivanim detaljima da bi se stvorio wow efekat.

Kupatilo iz snova: Zelena oaza

Neke vrste biljaka vole vlagu, tako da su savršene da ih držite u ovoj sobi. Biljke su definitivno nepogrešiv saveznik koji daje (bukvalno) život kupatilu. Za dodatan dodir stila, kreirajte meku atmosferu uz upotrebu toplog prigušenog osvetljenja.

Tepih u kupatilu umesto prostirke

Klasičnu prostirku za kupaatilo zamenite većim, teksturiranim tepihom. Kao i u ostatku kuće, čak i u kupatilu efekat će biti topao ambijent. Ne mora nužno da bude persijski tepih, čak je i praktičan i udoban model u redu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NousDecor (@nousdecor)

 

 

 

 


Miljana Momirović

Liudmila Chernetska/GettyImagesPlus