Jesenja dekoracija ulaznih vrata za kojom će se svi okrenuti

by | September 24, 2023
Jesenja dekoracija ulaznih vrata

Bez obzira da li ste ljubitelj minimalizma ili volite što više detalja, ovakva jesenja dekoracija ulaznih vrata je nepogrešiv izbor ove jeseni.

Jesenja dekoracija ulaznih vrata za kojom će se svi okrenuti

Jesenji venac

Prednji deo vašeg doma možete jednostavno ulepšati uz pomoć jesenjeg venca sa lišćem u topim bojama, grančicama, kestenjem, šišarkama i drugim elementima.

Minimalizam

Koristite prigušenu paletu boja za jesenju dekoraciju ako ne želite da narušavate minimalistički stil uređenja. Potražite svedeniji jesenji venca neutralnih boja jer – ko kaže da bela nije boja jeseni?

Botanika

Ako ste ljubitelj biljaka, jesenja dekoracija ne mora da podrazumeva bundeve, kosture i fenjere. Spektakularan jesenji luk iznad vrata zadiviće sve prolaznike i navešće ih da se zaustave ispred vašeg doma.

Bundeve

Sinovim za jesen su definitivno dekoracija bundevama. Čak i ako preterate, niko neće primetiti jer su tako privlačne i unose toplinu u enterijer – ali su dobro rešenje i za uređenje prednjeg dela doma. Ako ste extra, venac od bundeva je definitivno sjajan izbor. Druga opcija je da postavite dve velike bundeve sa bočnih strana vrata.

Fenjeri

Čak i stari fenjeri će dobro izgledati, zato je sada pravi trenutak da ih izvadite iz kutije i postavite ispred ulaznih vrata i na stepenice. Ono što može dobro funkcionisati tokom cele godine su i dva bočna fenjera koje u večernjim satima pružaju meko osvetljenje i pozdravljaju pri ulasku u dom.

Jesenja dekoracija dvorišta: 7 ideja za topao i udoban ambijent

Jesenja dekoracija ulaznih vrata u pastelnim tonovima

Možda volite da zaobiđete svoj jesenji dekor i želite da se udaljite od tradicionalnih nijansi. Za ovo ćemo vam preporučiti pastelne tonove jesenjih boja za svedeniji, moderniji i jedinstven izgled.

Slepi miševi

Uredite ulazna vrata za Instagram sa svim modernim elementima za Noć veštica: jato letećih slepih miševa, uradi sam jesenji venac i preslatki otirač. Slepe miševe rasporedite asimetrično oko vrata kako bi izgledali kao da su u letu.

Ljubičasta ulazna vrata

Zar ne bi bilo sjajno kada biste mogli da zamenite boju ulaznih vrata za svaku sezonu? Umesto toga, odlučite se za boju koja će izgledati najbolje u vašem omiljenom godišnjem dobu – poput jeseni. Ljubičasta izgleda vrlo privlačno, otmeno i savršena je za jesen.

Narandžasta i crna

Takođe možete koristiti crno-narandžastu šemu boja za vaša ulazna vrata kako biste bez mnogo truda uredili ulazni deo doma i pripremili ga za jesen.


Miljana Momirović

peterspiro/GettyImagesPlus