Autentične ideje za uređenje dnevne sobe sa karakterom

by | May 14, 2024
Autentične ideje za uređenje dnevne sobe

Neka se prostor prilagodi vašem karakteru, a ne vi njemu. Otkrivamo primere za uređenje dnevne sobe u originalnom stilu koji je sve samo ne tradicionalan.

Autentične ideje za uređenje dnevne sobe

Da li vam je dosadio dnevni boravak koji izgleda kao svaki drugi? Na Casa Design verujemo da dom treba da odražava ličnost i karakter. Zaboravite uobičajeni nameštaj i neutralne boje. Smeli tonovi, jedinstveni dizajnerski komadi i elementi pružiće prostoru olični pečat i pretvoriti ga u nešto posebno. Otkrijte kako da vaša dnevna soba bude zaista autentična.

Polupregrađeni prostor

Jedna od autentičnih ideja za uređenje dnevne sobe je polupregrađeni prostor. Cilj takve instalacije je svetliji vizuelno prostraniji hodnik, koji je već bio mali i mračan. Da bi to postigli, koristili su fiksno staklo sa duplim ramom koje je pola providno, a pola ogledalo. Tako svetlost ulazi i generiše dubinu.

Uređenje dnevne sobe bez vrata

Tradicionalne dnevne sobe su često zatvorene, a želite li nešto zaista originalno? Dizajneri enterijera predlažu uklanjanje vrata i otvaranje proistora. Za autentičan osećaj, lukovi možda deluju rustično, ali oni fantastično dopunjuju i svaki dom.

Dnevni boravak sa trpezarijom

Uobičajeno je videti trpezariju prekrivenu tapetama kako bi joj se dala toplota i zoniralo ispred dnevne sobe. Ali je manje tipično videti je ofarbanu, a manje smelu kao što je ova: intenzivnu crvenu koja se usklađuje sa tepihom u dnevnoj sobi i slikom na zidu.

Zidovi sa teksturom

Zidovi dnevne sobe su ovde posebno privlačni. Drveni paneli se ne viđaju retko ali ovde su tako dobro implementirani čak i u vrata zbog čega prostor deluje toplije i neprekidajuće.

Kamuflirani prostor za skladištenje

Zaboravite police za TV jer ova dnevna soba stavlja akcenat na praktičnost. Dizajnerka je kreirala jedinstveni komad nameštaja koji spaja televizor, kamin i prilagođena vrata u hrastu, stvarajući toplu i autentičnu atmosferu.

 


Miljana Momirović

Vasyl Cheipesh/GettyImagesPlus