Connexoon – aplikacija za upravljanje domom putem mobilnog telefona

by | July 20, 2018

Učiniti život lakšim i uživati u sigurnom domu je cilj kome težimo, i u skladu sa kojim razvijamo svoje inovativne proizvode. Da li mislite da je moguće omogućiti udobnost na najvišem mogućem nivou kroz samo par klikova na mobilnom telefonu?

Mi Vam garantujemo da jeste. Pročitajte na koji način možete da obezbedite sebi i svojoj porodici život u kojem ćete, vrlo jednostavno, kontrolisati gotovo svaki uređaj u svom domu.

Connexoon aplikacije – povežite uređaje u svom domu na pravi način

Kontrolišite prozore, terasu i pristup svom dvorištu kroz tri aplikacije koje će olakšati svaki dan. Dostupna Vam je jednostavna i laka instalacija koja omogućava izvršenja komandi u vrlo kratkom roku.

Šta je ono što je neophodno za uživanje u punom osećaju komfora i sigurnosti? TaHoma – interfejs za automatizaciju čitavog doma, njegove 3 aplikacije i pametni telefon.

CONNEXOON WINDOW

Budite spokojni kada niste u svom domu, uz saznanje da možete pomoću savremenog i inteligentnog radio-motora kontrolisati rad roletni, otvaranje ili zatvaranje krovnih prozora, kao i kontrolu osvetljavanja u prostoriji (podešavanje boje i jačine svetlosti). Korišćenjem ove aplikacije, lako i jednostavno možete koristiti neke od osnovnih funkcija aplikacije Connexoon Window, kao što su :

  • pokretanje i zatvaranje roletni, podešavanja alarma putem samo jednog klika na pametnom telefonu- vrlo korisno kada u žurbi napuštate svoj dom.
  • snimite željeni šablon otvaranja i zatvaranja roletni i žaluzina, povežite vremenske senzore, sat i alarm. Zaštita doma nikada nije bila jednostavnija!
  • proverite da li su prozori zatvoreni ili otvoreni i upravljajte njima u skladu sa Vašim potrebama.

CONNEXOON TERRACE

Uživajte u svojoj terasi svaki dan- izaberite atmosferu koja Vama i Vašoj porodici najviše odgovara. Koristite mogućnosti koje Connexoon Terrace nudi, kao što su:

  • kreiranje terasnog ambijenta u skladu sa Vašim željama – otkrijte koliko imate opcija za izbor kombinacije sa omiljenom muzikom, osvetljenjem i položajem tendi ili pergola.
  • fotografišite svoj omiljeni terasni ambijent i ponovo ga pokrenite u samo jednom kliku.
  • provera terase kao najznačajnija sigurnosna mera. Ako dođe do promene vremenskih uslova lako možete da kontrolišete tende, pergole, kao i svetla na terasi, i da ih prilagođavate shodno svojim potrebama.

CONNEXOON ACCESS

Kada krenete prema kući, jednim klikom možete da pripremite sve za svoj dolazak! Zato je aplikacija Connexoon Access od neprocenjive korisnosti za Vas. Funkcije koje ovom aplikacijom možete ostvariti su:

  • otvaranje kapije i garažnih vrata, ili paljenje svetla pre nego što stignete kući.
  • automatsko zatvaranje automobila kada se parkirate. Funkcija geolokacije stvorena je da Vam pojednostavi svaki dan!
  • daljinski upravljanje alarmom, proveravanje pristupnih tačaka i mogućnost pomeranja istih samo jednim klikom – na lak način učinite svoj dom sigurnim, čak i kada niste u njemu.

Kontrola doma i pametnih aparata u njemu, nikada nije bila jednostavnija i lakša. Bez potrebe za korišćenjem bilo kog drugog uređaja osim pametnog telefona, obezbedite sebi i svojoj porodici sigurnost i udobnost na najvišem mogućem nivou.

Kako do ostalih Somfy motorizovanih rešenja, automatskih sistema i kućne automatike za kuće ili zgrade – pročitajte OVDE