TEEN – maštovito, razigrano, originalno…

by | October 16, 2021

Uređenje sobe za tinejdžere nije nimalo lak posao. Vaša deca ušla su u godine kada imaju svoj karakter, ličnost, ali i stil. Pre nego što bilo šta uradite, obavezno ih konsultujte, jer je najvažnije da prostor u kojem borave bude u skladu s njihovim potrebama i hobijima. Gotovo je sigurno da će novouređena soba izgledati potpuno drugačije od one stare.

Sobe za tinejdžere moraju da zadovolje specifične potrebe njihovog uzrasta, ali to ne znači da treba zanemariti estetiku. Dok odrasli vole prostor koji je miran i nenametljiv, tinejdžer ceni živopisan enterijer. Prilikom uređenja, uzmite u obzir da to nije samo soba za spavanje, već čitav njihov svet.

U zavisnosti od finansijskih i prostornih mogućnosti, dozvolite im da taj kutak urede po svojoj želji. Dopuštajući im da sami odrede kako će njihova soba izgledati, dajete im priliku da se izraze, što je vrlo bitno za njihovo mentalno sazrevanje.  Ova soba pravi je primer spoja estetike i funkcionalnosti. Čitav jedan zid prekriven je drvenim panelom na koji su, celom njegovom dužinom, postavljene police i zatvoreni elementi, krevet i radni sto, dok je kauč namenjen posetiocima u dnu sobe, gde su i ormari za odlaganje garderobe.

Tags: