Dvorište, vaša oaza mira tokom cele godine

by | 17 avgusta, 2021

Dvorište predstavlja omiljeno mesto svih ukućana. Dvorište je mesto za odmor, druženje i zabavu te je zato važno pokloniti mu posebnu pažnju prilikom uređenja. Međutim, vreli letnji dani često nam uskraćuju boravak na otvorenom i uživanje u čarima leta.

Bez obzira da li vam je dvorišni prostor osunčan ili je u hladovini, pergole predstavljaju idealnu zaštitu za boravak na otvorenom tokom leta.

Tokom sunčanih dana štite vas od izloženosti suncu, dok u kišnim danima čuvaju baštenski nameštaj od kiše.

Zahvaljujući svojoj konstrukciji, pergole vam pružaju dovoljno mogućnosti za stilizovanje prema našim željama.

Ukoliko nemate dovoljno dvorišnog prostora, instaliranje tendi može biti idealno rešenje za vas.

Tehnologija u službi komfora

Da bi ugođaj bio potpuniji važno je koristiti prednosti savremenih tehnoloških rešenja. Mogućnost upravljanja dvorišnom nadstrešnicom putem mobilne aplikacije, bez obzira da li je u pitanju pergola ili tenda, učiniće vaš život lakšim, a vreme provedeno u dvorištu prijatnijim.

Motorizovane pergole i tende predstavljaju novu vrstu tehnologije kao odgovor na sve veću potrebu za pametnim kućama. Razlika motorizovanih u odnosu na manuelne pergole i tende, jeste što sadrže senzore koji funkcionišu po principu prepoznavanja vremenskih nepogoda i prilagođavanja istim.

Sistemu je moguće pristupati daljinskim putem preko daljinskog upravljača ili putem mobilne aplikacije Connexoon Terrace (link: https://www.somfy.rs/proizvodi/terasa-i-spoljasnji-prostor/balkonske-tende) putem koje je moguće podešavati dužinu platna i osvetljenja na potpuno jednostavan način.

Pružite svom dvorištu intimniju atmosferu

Prilikom instaliranja pergole ili tende moguće je ugraditi grejalice i osvetljenje za prijatniji ambijent tokom noći ili hladnih dana. Zahvaljujući ugrađenim grejačima, možete uživati u svom dvorištu tokom cele godine, čak i zimi. Osvetljenje vam pruža dodatni podsticaj da u svežim letnjim noćima ostanete duže na otvorenom sa svojom porodicom ili prijateljima.

Spoj funkcionalnosti i estetike

Posedovanje pergole ili tende pored funkcionalne poseduje i svoju estetsku stranu. Mogućnost kreiranja atomosfere stilizovanjem pomoću zavesa ili nekog drugog platna, viseće mreže ili cveća. To su samo neke od mogućih ideja za ukrašanje vašeg dvorišnog prostora dok je dalje uređivanje u potpunosti prepuštamo vašoj mašti…

Sa porodicom i prijateljima na okupu

Prepustite se uživanju sa porodicom i prijateljima na otvorenom u prijatno uređenom ambijentu. Svež vazduh, baštenski nameštaj, roštilj i dragi ljudi nadkriveni pergolom ili tendom omogućiće vam uživanje bez obzira na vremensku prognozu. Na kraju Vam ne preostaje ništa drugo, nego da sa svojom porodicom i prijateljima uživate u postignutoj promeni.

O kompaniji Somfy

Francuska kompanija, i pionir u oblasti automatizovane kontrole različitih kučnih uređaja. Osnovana 1969. godine, Somfy ne prestaje sa konstantnim ulaganjem u inovacije koje nam svakodnevno olakšavaju život. Sa preko 8.000 zaposlenih u 58 zemalja sveta, Somfy uživa poverenje kako svojih vernih klijenata, tako i zaposlenih. Svoj rad zasniva na principama Act for Green po kojima brine o maksimalnom očuvanju i poboljšanju životnih uslova u celini. Na taj način obezbeđuje sigurnije I komfornije mesto za život svih. Za više informacija o svim Somfy proizvodima, možete pronaći na veb sajtu: www.somfy.rs


Somfy