Pet načina na koje Samsung Bespoke Jet AI unapređuje čišćenje vašeg doma

by | March 22, 2024
Pet načina na koje Samsung Bespoke Jet AI unapređuje čišćenje vašeg doma

Proleće je stiglo i vreme je za generalno čišćenje doma. Ova aktivnost može da bude naporna, ali ukoliko posedujemo uređaje sa fenomenalnim karakteristikama i za koje se može reći da zaista obavljaju posao umesto nas, onda svako sređivanje mnogo lakše pada. Savet je da stare uređaje zamenite onim koji se mogu pohvaliti novom, modernom tehnologijom, a koja svakako odgovara savremenom dobu i načinu života. Preporuka za vas je Samsung Bespoke Jet AI usisivač, koji će postati vaš verni saveznik. U nastavku predlažemo 5 načina na koje ovaj uređaj može unaprediti čišćenje vašeg doma.

Bolje performanse – brže obavljen posao

Iako je nekada sasvim solidno „završavao posao”, stari usisivač iz tepiha i sa podova definitivno ne može izvući količinu štetnih čestica i prašine, kao što to mogu novi uređaji. Samsung Bespoke Jet AI donosi najsnažniji Samsung vakumski motor do sada jer ima ugrađen Hexajet Motor 2.0 sa do 280 W usisne snage i maksimalnom snagom motora od 720 W. Vreme rada od 100 minuta po jednom punjenju baterije dovoljno je da očistiš celu kuću.

samsung

Bespoke Jet Complete

Inteligentno prepoznavanje površine

Zahvaljujući naprednoj veštačkoj inteligenciji, Bespoke Jet AI automatski prepoznaje vrstu podloge koju čisti, kao što su tvrde podloge, tepisi ili drveni podovi, i prilagođava svoje performanse kako bi pružio optimalne rezultate, bez obzira na materijal. Takođe, inteligentno upravljanje snage smanjuje potrošnju baterije za 14%, a povećava upravljivost za 6%.

„Sve u jednom” stanica za čišćenje

Pražnjenje posude i punjenje usisivača postaje lako i higijensko uz “Sve u jednom” stanicu za čišćenje. Ova inovativna stanica integriše više funkcija, omogućavajući korisnicima da efikasno obave sve potrebne radnje u jednom koraku. “Air Puls” tehnologija osigurava brzo i efikasno pražnjenje posude, dok vrtložni ciklon koristi Air spin tehnologiju za efikasno uklanjanje 99% dlaka. Ova funkcija ne samo što olakšava održavanje usisivača, već doprinosi i poboljšanju higijene čitavog procesa čišćenja.

samsung

Bespoke Jet AI

Dodatna filtracija za čist izlazni vazduh

Pored toga što u sebe uvlači svu prljavštinu pred kojom se nađe, Bespoke Jet AI poseduje dodatnu filtraciju koja osigurava da izlazni vazduh bude čist, zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha koja zadržava 99,999% sitne prašine, čime se poboljšava kvalitet vazduha u vašem domu. Ova dodatna filtracija je posebno korisna za osobe sa alergijama ili respiratornim problemima.

Nastavak za ljubimce – zaboravite na dlake po nameštaju

Uz ovaj usisivač, čišćenje doma postaje mnogo jednostavnije, posebno za porodice sa kućnim ljubimcima. Zahvaljujući specijalno dizajniranom nastavku za ljubimce, sada možete efikasno ukloniti dlake sa tepiha, nameštaja i drugih površina, bez brige o zapetljavanju ili oštećenju usisivača. Ovaj dodatak olakšava svakodnevno održavanje doma čistim i ugodnim, pružajući vam više vremena za uživanje u zajedničkim trenucima sa svojim četvoronožnim prijateljima.

Više informacija o uređaju možete saznati na linku: https://www.samsung.com/rs/vacuum-cleaners/stick/bespoke-jet-ai-black-vs28c9784qk-ge/.

Dodatno, Samsung daje tri godine garancije (2 godine redovne + 1 godina dodatne komercijalne garancije) na određene Samsung modele usisivača kupljene od 15.2. do 31.12.2024. godine.

Uslove promocije pronađi ovde.


Borjana Božić

promo