Otvoren DÉCOR STUDIO BEKAMENT ROMA!

by | March 19, 2024
Otvoren DÉCOR STUDIO BEKAMENT ROMA!

OTPOČELA JE NOVA ERA DIZAJNA ENTERIJERA I EKSTERIJERA

Ekskluzivni salon dekorativnih tehnika i tapeta DÉCOR STUDIO BEKAMENT ROMA otvoren je u četvrtak, 14. marta, u prelepom ambijentalnom prostoru na adresi Jasenička 7 u Beogradu, čime je i zvanično otpočela nova era dizajna enterijera i eksterijera!

DÉCOR STUDIO BEKAMENT ROMA više je od izložbenog salona: on je epicentar nepresušne inspiracije i edukacije za sve koji cene moderna, upečatljiva enterijerska i eksterijerska rešenja, ali i mesto okupljanja svih koji teže najvišim standardima u arhitekturi, dizajnu i kvalitetu materijala.

Bekament

U prostoru dominiraju veliki egzibitori i zidne površine koje su same za sebe galerijski eksponati. Na njima su primenjene najrazličitije varijacije dekorativnih tehnika i tapeta na način da se pokaže bezgranična kreativnost. Raznovrsnost materijala vrhunskog kvaliteta, uz veliki broj tekstura, nijansi i dezena, na raspolaganju su svima koji žele da na autentičan način učine prostor neponovljivim odrazom elegancije i sofisticiranog stila.

Bekament

Bekament

DÉCOR STUDIO je rezultat veoma uspešne partnerske saradnje dve ugledne kompanije: Bekament, jedne od tehnološki najsavremenijih kompanija za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu koja već više od 3 decenije uspešno posluje na tržištima Srbije i EU, kao i ROMA Company, renomiranog distributera materijala i alata za završne radove u građevinarstvu na tržištima Srbije i Crne Gore.

Roma

Foto: Marko Bukorović

“Décor Studio je, na neki način, čedo” naše vizije da ponudimo jedan potpuno novi, drugačiji doživljaj dekoracije zidnih površina, gde umetnost  zaista može poslužiti kao polazna osnova za projektovanje  najmodernijih enterijera i eksterijera. Verujem da će DECOR STUDIO postati imperativ za sve one koji cene vrhunski kvalitet, raznovrsnost dekorativnih materijala i moderna arhitektonska rešenja koja će funkcionalnost i udobnost životnog prostora podići na viši nivo”, izjavio je Dejan Čolović, vlasnik i generalni direktor kompanije Bekament.

Roma

Marko Bukorović

“Zajedničkim snagama smo stvorili sinergiju između savremenog dizajna i kvalitetnih materijala, a ROMA Company je ponosna što ima priliku da svojim asortimanom ekskluzivnih tapeta najprestižnijih italijanskih modnih brendova unapredi ponudu i kompletno iskustvo koje ćete imati priliku da doživite u okviru Décor studija.” nadovezao se direktor ROMA Company, Nemanja Romandić.

Svečano otvaranje DÉCOR STUDIO BEKAMET ROMA bilo je propraćeno prigodnim programom uz umetnički performans Dan Mariana, umetnika specijalizovanog za dekorativne zidne tehnike, koji je na licu mesta izveo DÉCOR U MOMENTUMU oživljavajući površine i kreirajući prava mala remek dela od dekorativnih tehnika i tapeta.

Bekament

Bekament

Ostatak večeri, gosti su imali prilike da uživaju u sofisticiranoj atmosferi eksluzivnog fine-dining restorana Legat 1903, gde je veče upotpunio nastup vrhunske džez pevačice Lene Kovačević, uz priliku za goste da degustiraju prefinjena vina istoimene vinarije Legat 1903.

 


Borjana Božić

promo