Krevet za svakog malog sanjara

by | November 6, 2023
Krevet za svakog malog sanjara

Kreveti koje će vaša deca voleti treba da imaju stila, da budu funkcionalni, ali i zabavni. S druge strane, često je potrebno da krevet ima prostor za odlaganje stvari poput pižama, knjiga, igračaka i drugih sitnica, ali i da bude lepo tapaciran, za svakog malog sanjara.

Kreveti za dečju sobu: Najbolji izbor

Razumljivo je da ćete želeti ono što je najbolje za vaše dete, ali kada se donosi odluka o u potrebnoj veličini kreveta, treba uzeti u obzir i želju deteta. Lepo je uključiti ga u izbor novog kreveta i dušeka, jer ga to može učiniti angažovanim i uzbuđenim zbog spavanja u njemu, a što je ono srećnije, to je san mirniji.

Jedan od predloga lepo dizajniranog kreveta je Isabela, čija lepota jednostavno ne zastareva. Ovaj krevet ima jasne i jednostavne crte i naglašava neprolaznu klasiku i posebnost boxspring krevetnog sistema. Ono što čini vrlo važan segment je sanduk, koji se otvara bočno i ne samo da pruža mnogo prostora za odlaganje, nego i ostavlja mogućnost da se dušek odabere prema preferencijama deteta. Deci se izuzetno dopada što boxspring baza kreveta pruža mogućnost višeg ležaja sa kojeg se lakše ustaje, ali koji takođe izgleda „kraljevski“.

Krevet za svakog malog sanjara

Isabela krevet

Među prednosti, naročito kod dece mlađeg uzrasta, spada i to što ovakav krevet smanjuje trošenje dušeka i obezbeđuje čvrstu strukturu na kojoj će dušek ležati. Ako nemate dovoljno prostora, Isabela je pravi „štediša“, jer je njegovo uzglavlje duboko samo 10 cm.

Koliko obraćate pažnju na dušek?

Visokokvalitetan dušek može da pruži najveću udobnost koja je potrebna telu, radi pravilnog spavanja. U Hespo prodavnicama razumeju važnost dobrog sna za dobro zdravlje i imaju širok spektar dušeka koji su dizajnirani da zadovolje potrebe i da pruže udobnost, ali i da obezbede pravilno poravnanje, neophodno kičmi i opuštanju mišića, koje je od izuzetne važnosti tokom razvoja dece.

Krevet za svakog malog sanjara

Letto krevet

Deci se dopada i krevet Letto, i to u nekoliko jednostavnih opcija. Na njemu se odmaraju i bezbrižno uživaju. Ovaj tapacirani krevet sa sandukom i prostorom za odlaganje stvari u punoj površini osnove odličan je izbor, a ako znate da vaše dete voli viši stepen tvrdoće, uz podnice koje su izuzetno čvrste i gusto raspoređene imaćete mogućnost da podesite stepen tvrdoće prema želji deteta. Krunu savršenog kreveta predstavlja odabir materijala.

Krevet za svakog malog sanjara

Letto krevet

Dete može da odabere između kreveta tapaciranog eko-kožom ili tkaninom, zavisno od toga šta će najbolje pristajati njegovoj sobi. Prednost Letto kreveta su manje dimenzije – čak 200×90 cm – pa može da se uklopi i u male spavaće sobe. Dušek će zadovoljiti potrebe za spavanjem i dete će se svakog jutra probuditi osveženo, spremno za nove vrtićke ili školske dane.

Krevet za svakog malog sanjara

Letto krevet

Ako pak dete uzrasta od 10 do 15 godina voli jednostavne, pravougaone linije na uzglavlju kreveta, koje je moderno i uklopivo u bilo koji stil spavaće sobe, možda je Sonno dobar izbor. On ima podiznu podnicu i mnogo mogućnosti za odlaganje stvari, a funkcionalna podnica postavljena na stranice kreveta ne zauzima mnogo prostora i čini ovaj sistem pristupačnim i praktičnim. Njegove dimenzije su 200×120 cm ili 200×140 cm, u zavisnosti od prostora u sobi ali i od starosti deteta, i može da se uklopi u manje sobe, uz nijansu tkanine koja odgovara okruženju.

Krevet za svakog malog sanjara

Sonno krevet

Pored toga što je dovoljno mali, ali istovremeno dovoljno veliki za vaše dete, svaki od ovih kreveta ima i deo sa fiokama u koje je moguće spremiti svu posteljinu i ostale sitnice. Fioke se mogu pronaći u različitim stilovima i dimenzijama, u zavisnosti od potreba i želja, a najvažnije je da su svi ovi kreveti vrlo udobni za spavanje.

Krevet za svakog malog sanjara

Sonno krevet

Ne zaboravite, krevet predstavlja središnje mesto u spavaćoj sobi i mora biti u skladu s uređenjem. Izbor tkanine je vrlo važan, jer ostavlja prvi utisak, a prilikom odabira mogu da vam pomognu stručnjaci za spavanje u Hespo prodavnicama u tržnim centrima Galerija, Zmaj i Stadion. Moderan, rustičan ili klasičan stil kreveta zavisi samo od ličnog ukusa, a za dušek je potrebno dobro razmisliti o tome koji najbolje odgovara detetu, jer prema statistikama, oko jednu trećinu života provedemo spavajući.


Borjana Božić

promo