Ideje za male tuš kabine koje ostavljaju upečatljiv utisak

by | November 6, 2023
Ideje za male tuš kabine koje ostavljaju upečatljiv utisak

Ukoliko je vaše kupatilo izuzetno malo, to ne znači da ne možete uklopiti impresivan tuš u svoj prostor. Možda će zahtevati malo kreativnog razmišljanja, ali verujte nam – postoje prelepe male tuš kabine koji obavljaju posao i izgledaju elegantno.

Male tuš kabine: Ideje za uređenje

Zabrinuti ste da mali prostor može otežati upotrebu zanimljivih završnih obrada i uzoraka? Pa, ne brinite se. Velika vest je da pri dizajniranju malog tuša možete zaista ići u bilo kom pravcu koji želite. Možda želite malo uzoraka – pa, zašto ne biste probali šarenu pločicu ili kamen u tuš kabini? Ali ako više volite neutralne tonove, to je takođe popularan izbor. Ako ste modernista, postoji mnogo načina da se igrate sa savremenim elementima u kupatilu – staklena vrata za tuširanje i crni okovi, na primer.

Ako trenutno radite na dizajniranju novog kupatila i ne znate odakle da počnete, nastavite da čitate kako biste prikupili inspiraciju za dekoraciju i raspored iz 20 slika u nastavku.

Sjajan teraco

Teraco u tuš kabini – zašto ne? Ovaj materijal je trenutno veoma popularan i oživeće čak i najmanja kupatila. Budući da često koristite tuš, vredi ga dizajnirati da se uklapa u vaš celokupni estetski izgled i ličnost.

Izvanredna polica

Ako je vaš tuš izuzetno mali i brinete se o odlaganju proizvoda za kupanje, možete se ugledati na ovaj primer, koji ima praktičnu ugrađenu policu za sve osnovne potrepštine. čak ima prostora za neke slatke ukrase.

Ugrađena praktičnost

Alternativno, ako projektujete mali prostor za tuširanje od nule, možete razmotriti dodavanje ugrađene police kako biste proizvode držali na dohvat ruke. Ovaj mali ćošak savršene veličine za nekoliko boca šampona i drugih osnovnih stvari.

Elegantni mozaik

Prelep mozaik u obliku riblje kosti prekriva celu dužinu jednog zida u kupatilu i proteže se u tuš kabinu. Ne bojte se da se igrate sa pločicama, koje zaista mogu dodati stil i ličnost svakom malom kupatilu.

Višenamenski prostor male tuš kabine

Ovo je kupatilo i prostorija za pranje rublja u isto vreme! Opremljen tušem sa ugrađenom policom, ovaj višenamenski prostor je esencijalan i izgleda izuzetno moderno.

Malo umetnosti u kupatilu

Ovaj zakrivljeni tuš savršeno se uklapa u ćošak. A zašto ne biste uživali u nekoj umetnosti dok se tuširate? Kačenje galerijskog zida koji se može videti čak i iz tuš kabine dodaje interes čak i najmanjim kupatilima.

Vintage šarm

Volite prostorije inspirisane vintage stilom? Zaljubićete se u ovo šarmantno kupatilo koje ima klasičnu kadu sa stopalima koja će vas odvesti u prošla vremena. Najbolja stvar je što i dalje funkcioniše kao tuš, ali na manjoj skali.

Kreiranjem malog, ali dojmljivog tuša, možete iskoristiti prostor u svom ultra malom kupatilu na kreativan i stilizovan način. Ove ideje pokazuju da nema ograničenja kada je reč o dizajniranju malih tuševa koji čine veliku razliku u vašem kupatilu.

 


Borjana Božić

in4mal/gettyimages