Novogodišnja čarolija u Emmezeti!

by | December 1, 2023
Novogodišnja čarolija u Emmezeti!

Tradicionalno i ove godine Emmezeta donosi magiju u domove! Novogodišnja čarolija u Emmezeti svaki dan otkriva nove popuste i nagrade od 1.12. do 24.12.2023.

Emmezeta u decembru ne samo što donosi svakodnevne popuste, već organizuje i veliku nagradnu igru! Očekuje vas čak 30 poklona iznenađenja sa nagradnim fondom preko 770.000 dinara! Novogodišnja čaroija je idealna prilika za opremanje kompletnog doma, jer sve je na popustu, od nameštaja, bele tehnike, malih kućnnih aparata, televizora pa sve do dekoracije za dom. Odaberite najudobniju garnituru za dnevni boravak, opremite spavaću sobu kvalitetnim nameštajem i dušekom, na kraju sve ukrasite dekoracijom. Napravite od vašeg doma toplu oazu za praznike.

Novogodišnja čarolija u Emmezeti!

Kada je reč o enterijeru fokus je na odabranoj kombinaciji komada nameštaja i dekoracije, kako bi dom izgledao istovremeno elegantno, čarobno i toplo. Ove godine su se izdvojili svetliji tonovi nameštaja, prirodne nijanse, obllici inspirisani prirodom. Kao glavna inspiracija ističu se prirodni materijali, ali i dekoracija koja oponaša prirodne elemente. Zimski enterijeri odišu toplinom uz kućni tekstil interesantnih dezena, uz jastuke i perkrivače u više slojeva. Posebnu draž decembarskom enterijeru daje novogodišnja jelka, ali i kompletno okićeni dom u kome svaki kutak blista novom prazničnom energijom.

Novogodišnja čarolija u Emmezeti!

Emmezeta nudi različite ideje i dekoraciju za najlepši praznik u godini. Različite tematske kolekcije od već tradicionalnih praznika u crveno-zelenom stilu, do snežne bajke ispričane nežnim belim ukrasima. Noviteti su definitivno dodatno zagolicali maštu svih ljubitelja praznika sa šarenim kuglicama i ukrasima u vibrantnim nijansama, doprinoseći razigransti i pomalo eklektičnom stilu. Ukoliko tragate za elegancijom oduševiće vas novi ukrasi tamnih tonova u kombinacji sa zlatnom bojom. Prefinjenost za enterijer sa stilom.

Emmezeta svaki dan donosi novi popust i novu nagradu, sa mogućnošu učestvovanje u nagradnoj igri svakodnevno, jer sreća prati uporne! Pored glavih nagrada, Emmezeta daruje i dnevne nagrade, a izvlačenje dobitnika je 28.12.2023.

Posetite Emmezeta centre u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku i pratite pažljivo webshop emmezeta.rs! Igrajte nagradnu igru i okušajte priliku za sreću u domu!


Borjana Božić

promo