Ženski kutak – lepo i jednostavno

by | December 15, 2022
ženski kutak

Za sve dame koje vole šminku i negu, toaletni stočići i kutije za šminku mogu igrati veliku ulogu u svakodnevnom životu. U svrhu bolje organizacije i urednijeg prostora, potražite neki od predloženih elemenata.

Ženski kutak : u tri koraka

Šminkanje i spremanje u žurbi ostavi za sobom nered koji posle treba da spremamo, a uredno skladištenje postaje problem kada se nagomilaju svi proizvodi za negu koje bismo želeli da probamo. Sve što nam treba je malo mesta u našim domovima gde možemo da postavimo toaletni sto, a nekada je dovoljno i samo veliko ogledalo i jednostavna polica gde možete da odložite vaše stvarčice.

Složićemo se da bi ovako jedan kutak unapredio svakodnevnu rutinu i to bi učinilo da se običan dan čini mnogo glamuroznijim, zar ne?

 

1. Osvnovni elemetni za ženski kutak

Za početak je neophodno da pronađete odgovarajući nameštaj koji neće zauzeti previše prostora u vašoj sobi. Ženski kutak ne može postojati bez toaletnog stola ili konzolne police sa fiokama. Naš predlog je da Potražite elegantan sto u Ikeinom asortimanu ili u prodavnici Jysk.

Ikein sto VITTSJÖ je napravljen od kaljenog stakla i metala i odaje utisak lakoće i elegancije, što može biti savršen odabir. Više o samom predmetu možete pogledati ovde.

ženski kutak

Naš drugi predlog se odnosi na toaletni sto koji možete pronaći u prodavnicama Jysk, a model je nazvan SAKSILD, a kao što vidite on već u svom sklopu ima ogledalo koje je, razume se neophodno. Više informacija o ovom toaletnom stolu možete pogledati ovde.

ženski kutak

Ako se odlučite za jednostavan toaletni sto, onda je poželjno potražiti i odgovarajuće ogledalo. U poslednjih nekoliko sezona okrugla ogledala su vrlo popularna, ali treba uzeti u obzir celokupan dizajn prostorije i proceniti koje od njih najviše odgovara.

Nama se posebno dopao model koji možete pronaći u salonu Ikea pod nazivom STOCKHOLM. Njegov blago proširen okvir omogućava odlaganje raznih sitnica, što u ovom slučaju može biti korisno za ženski kutak.

ženski kutak

2. Ženski kutak : udobno i lepo

U zavisnosti od slobodnog prostora i toga da li se šminkate stojeći ili vam ipak treba više vremena i uživate u procesu, predlažemo vam da odaberete elegantnu stolicu ili tabure. Nama su se dopali sledeći modeli:

BISTRUP stolica iz prodavnice Jysk sa udobnim sedalnim delom. O samom modelu pročitajte više ovde

ženski kutak

OMTÄNKSAM stolica koju možete pronaći u salonu Ikea je vrlo elegantan model u sofisticirano boji. Više o proizvodu pogledajte ovde.

 

ženski kutak

3. Neophodni detalji da sve zablista

I ženski kutak je mesto koje je poželjno dekorisati, ali kako biste prvenstveno obezbedili urednost savetujemo vam da odaberete korisne elemente, poput kutija koje će vašu šminku i kozmetiku uvek držati urednom.

Najbolje su se pokazale kutije poput modela kojig smo pronašli u Ikei, a reč je o prozirnoj kutiji sa pregradama koje odgovaraju veličini kozmetičkih proizvoda. Možete je pronaći pod nazivom GODMORGON, a više o modelima i veličinama potražite na ovom linku.

ženski kutak

Sada kada ste se uverili da do urednog ženskog kutka ne treba mnogo, potražite ideje za vaše mesto lepote.

 

 

Borjana Božić

monkeybusinessimages/gettyimages