Dekoracija prozora u kupatilu: Kako da ulepšate prostor za opuštanje?

by | September 6, 2023
Dekoracija prozora u kupatilu

Kupatilo sa puno prirodnog svetla je odlična stvar, a dekoracija prozora u kupatilu će mu dati dodatnu čar. Saznajte više u tekstu.

Dekoracija prozora u kupatilu: Ideje za ukrašavanje

Kada su u pitanju prozori u kupatilu morate uzeti u obzir da ne bi trebalo da zaklonite svetlost koja dopire unutra. Međutim, sem toga, ne postoji mnogo ograničenja kada je u pitanju dekorisanje ovog prozora. Ono što je najvažnije jeste da možete da kontolišete dotok svetlosti i da se uklapa u stil i dizajn vašeg kupatila.

3 najbolje zidne obloge za kupatilo

Žaluzine

Žaluzine mogu veoma zanimljivo da izgledaju u kupatilu. Osim što sa njima lako regulišete količinu svetlosti koju želite da pustite u kupatilo, one su sjajan način da učinite vaše kupatilo jedinstvenim. Ukombinujte ih sa bojama vašeg kupatila i uživajte u svetlošću prošaranom kupatilu.

Dekoracija prozora u kupatilu: Prirodni materijali

Naravno, prirodni materijali u vašem kupatilu mogu samo da doprinesu prijatnoj atmosferi. Ukoliko u ovoj prostoriji imate i biljke, onda će se ovakvi zastori od prirodnog materijala savršeno ukopiti u vaš prostor. Osim toga, njih možete kombinovati i sa drugim materijalima poput zavesa.

Zavese na pola prozora

Iako ovo možda zvuči neobično, ovo zaista može da izgleda veoma simpatično. U zavisnosti od svetlosti koja dopire u vaše kupatilo i veličine prozora, možete se poigrati sa zracima sunca koji dopiru unutra.

Dekoracija prozora u kupatilu: Prozorski paravan

Još jedna neobična ideja su prozorski paravani. Kombinujte paravan sa bojama vašeg kupatila i na taj način ga posebno istaknite.

Razbijte beli kontrast

Isprobajte zavese sa zanimljivim printom ili se prosto okoristite igrom boja kako biste razbili monotonu belinu kupatila. Ukoliko se odlučite za cvetni print, ukombinujte ga sa biljkama koje su savršene za kupatilo.

Dakle, postoje različiti načini na koje možete da istaknete prozor u kupatilu. Njegova dekoracija može dodati estetski element i privatnost ovom prostoru. U svakom slučaju, budite kreativni i učinite vaše kupatilo jedinstvenim i originalnim.


Snežana Vranić

sl-f/GettyImagesPlus