Uredite trpezariju za sve dobre i lepe trenutke

by | September 1, 2022

Trpezarija je srce doma, jer se  upravo u ovom delu životnog prostora odvija najveći broj aktivnosti ukućana. Tu se okuplja porodica, prijatelji i stvaraju divni trenuci za pamćenje, ali i provode posebni trenuci sa svojim mališanima kada im pomažete oko domaćih zadataka i pružate osećaj podrške i zajedništva. Posvetite posebnu pažnju uređenju vaše trpezarije, jer je zaista važana, a mi, u nastavku teksta, delimo sa vama korisne savete koji će vam pomoći da je učinite omiljenom prostorijom vaše porodice.

Savremeni domovi uglavnom imaju otvoreni koncept stanovanja, što znači manje zidova i više zajedničkog prostora. Trpezarija u dnevnom boravku ima razne benefite, a ova ideja je odlična da formirate radnu sobu ili kutak za vaše školarce. Ogradite dnevni od trpezarijskog prostora tako što ćete sto postaviti iza zadnje strane sofe, okrenute od trpezarijskog stola ka ostatku dnevnog boravka i dobićete osećaj završetka jedne sobe i početka druge.

Koristite sličnu paletu boja za obe celine, kako bi činile kompaktnu prostoriju. Vitrine i komode iz sistema elemenata VALENCIA možete koristiti za opremanje trpezarijskog prostora, dok su TV i zidna polica odlično rešenje za opremanje dnevnog boravka.

Zajedničko porodično obedovanje od neprocenjive je važnosti, jer podržava bliskost članova porodice, a prijatan ambijent dodatno doprinosi lepim momentima. Ukoliko je trpezarija u odvojenoj prostoriji, koja je potpuno ili delimično odvojena od dnevne sobe, imate odrešene ruke pri njenom opremanju i dekorisanju.

Trpezarijski sto TOLEDO, u kombinaciji sivog hrasta i crnog dekora, idealno će se uklopiti u svaku trpezariju zbog svog modernog dizajna. Zahvaljujući svojim dimenzijama, zadovoljava i potrebe mnogočlanih porodica. Njegova ploča delimično je izrađena od kaljenog stakla, što doprinosi eleganciji, a odlično se slaže uz trpezarijske stolice HTC-316, koje pružaju komfor i funkcionalnost i predstavljaju novi koncept u dizajnu trpezarijskih stolica. Odličan dodatak ambijentu biće i komoda UMBRIA 3K4F, koja se estetski slaže uz predložene komade nameštaja, a praktična je za odlaganje mnogih stvari. Gornju policu komode možete iskoristiti za dodatnu dekoraciju.

Ukoliko je trpezarija deo manjeg prostora, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu okrugle stolove, poput trpezarijskog stola M21f-1 koji je predstavnik klasičnog dizajna i estetski se uklapa u svaki enterijer. Trpezarijske stolice G603 u kombinaciji roze štofa i drvenih nogara sjajan su dodatak, a uz sto ih možete kombinovati zajedno sa trpezarijskim stolicama PS-802, kako biste dobili pravi moderan ambijent, za uživanje u svakom momentu.

Trpezarija je svakako omiljeno mesto svih porodičnih okupljanja i druženja sa prijateljima. Uredite je tako da vam potpuno prija boravak u njoj, dekorišite prostor po svojoj volji, ukrasite zid fotografijama za buđenje lepih uspomena, pozovite svoje najdraže na partiju društvene igre i stvorite najlepša sećanja.