Karisma Hotels & Resorts na Zlatiboru otvaraju svoj prvi hotel u Srbiji!

Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, nastavlja da širi svoje prisustvo na jugoistoku Evrope otvaranjem prvog hotela u Srbiji.

by | September 1, 2022
Karisma Hotels & Resorts

Luksuzni hotel sa pet zvezdica, Bor Squared, by Karisma, biće otvoren na Zlatiboru, čime će se najposećeniji planinski centar u Srbiji naći na listi svetskih destinacija na kojima grupacija posluje. Otvaranje kompleksa planirano je na jesen 2023. godine.

 

Svedene boje, topla atmosfera, posvećenost svakom detalju

Hotelski kompleks Bor Squared, by Karisma imaće 71 smeštajnu jedinicu, sa dodatnim kapacitetima u vrlo luksuznom rezidencijalnom delu koji će biti deo hotelskog kompleksa. Ceo kompleks je dizajniran tako da se potpuno integriše sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje. Svedene boje, topla atmosfera, posvećenost svakom detalju, doprineće osećaju udobnosti doma. Međutim, ono po čemu će se svakako izdvajati i što će ga činiti autentičnim jeste vrhunska usluga, kao i inovativni koncepti koje nudi.

Hotelski kompleks Bor Squared, by Karisma vam nudi:

Cigar lounge bar, Karisma Hotels

U sastavu Bor Squared hotela je pomenuti rezidencijalni deo, kao i veliki SPA & Wellness centar. Tu su i tri restorana koja će, između ostalog, nuditi raznolik izbor hrane, uključujući špansku i italijansku kuhinju. Za one koji vole da uživaju u pogledu i ugođaju koji se savršeno uklapa uz aperitivo momente, tu je Rooftop Bar. U sklopu hotela biće i Cigar lounge namenjen gostima prefinjenog ukusa koji vole da uživaju u dobrim cigarama dok ispijaju kvalitetna pića, kao i Lobby bar za uživanje uz kafu i dobar čaj, kao i deserte.

Karisma hotels na Zlatiboru

Lobby Bar, Karisma hotels

Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts-a za Evropu i Bliski

Prema rečima Nemanje Kostića, direktora Karisma Hotels & Resorts-a za Evropu i Bliski istok, otvaranje ovog luksuznog hotela omogućiće posetiocima Zlatibora da iskuse vrhunsku uslugu i udobnost.

Sa zadovoljstvom najavljujemo da je naša grupacija, Karisma Hotels & Resorts, u saradnji sa investitorom, kompanijom Tankmont, potpisala dugoročni ugovor o upravljanju hotelom Bor Squared, By Karisma i rezidencijama. Ponosni smo na to što ćemo upravljati objektom u kom će moći da uživaju svi ljubitelji luksuza, komfora, besprekorne usluge i gastronomske ponude, upravo na jednoj od najlepših destinacija u Srbiji, na Zlatiboru. Imajući u vidu naše dugogodišnje iskustvo u hotelijerstvu i visok nivo kvaliteta samog objekta i sadržaja, verujem da će za sve naše goste to biti nezaboravna uspomena, što je primarni zadatak nas hotelijera. Želimo da gostima pružimo užitak kakav imaju posetioci naših hotela širom sveta“, rekao je Kostić i dodao: „Hvala kompaniji Tankmont na ukazanom poverenju, kao i zajednici i čelnicima opštine Čajetina, koji su nas srdačno dočekali na ovoj destinaciji i nesebično podržali projekat“.

Karisma hotels na Zlatiboru

Karisma hotels na Zlatiboru

Goran Ćuković, suvlasnik i direktor kompanije Tankmont

O značaju izgradnje ovog hotelskog kompleksa, govorio je i Goran Ćuković, suvlasnik i direktor kompanije Tankmont, domaće firme koja zapošljava više od 450 radnika, a sa uspehom radi od 2005. godine na tržištu Evropske Unije, u Rusiji, Aziji, Africi, kao i u našem regionu.

Oduvek smo se trudili da u svom poslovanju budemo pouzdan partner, da pružamo kvalitetnu uslugu, primenjujemo nove tehnologije i znanje. Zato smo i u ovoj novoj oblasti našeg delovanja, hotelijerstvu, odabrali partnera Karisma Hotels & Resorts. Drago nam je što ćemo otvaranjem ovog objekta, zajedno sa kompanijom Karisma Hotels & Resorts, doprineti podizanju standarda u hotelijerstvu, ali i u pozicioniranju Zlatibora kao jedne od najpoželjnijih i najatraktivnijih turističkih destinacija. Investicija će imati značaj i za lokalnu zajednicu, a otvaranjem novih radnih mesta, našim mladim ljudima ćemo dati mogućnost da se zaposle i usavršavaju po najvišim standardima hotelske industrije“, istakao je Ćuković.

Karisma Hotels & Resorts