Luksuzni nameštaj po meri vašeg doma

by | October 6, 2022

Otkrijte zašto je personalizovan pristup izradi nameštaja pravi izbor za svaki dom!

Osim svoje originalnosti, nameštaj po meri ima i mnoge druge prednosti u odnosu na tipski. Na primer, uklapa se u svaki kutak vašeg doma, a pritom se stilom i bojom slaže sa nameštajem koji već imate. Zahvaljujući njemu, iskoristićete svaki ugao I tako dobiti funkcionalan i autentičan prostor prilagođen ukućanima. Dakle, neovisno od toga da li govorimo o američkim plakarima, kuhinjskim elementima, komodama, nameštaju za spavaću ili dečju sobu, kupatilo… vi ste ti koji birate boju i materijal od kojeg će mobilijar biti izrađen.

Nameštaj po meri se najčešče poručuje kada buduće elemente treba staviti u prostor kao što su adaptirana potkrovlja, prostorije sa niskom ili veoma visokim tavanicama, kada vlasnici prostora žele unikatan nameštaj izrađen po njihovoj želji i potrebama ili ukoliko ništa od ponuđenog na tržištu ne zadovoljava njihov ukus ili kriterijume kvaliteta.

Kompanija Zelix se već 20 godina bavi profesionalnom izradom, farbanjem I poliranjem nameštaja. Naime, tokom godina zbog povećane potražnje uveden je nov pogon radi poboljšanja izrade kvalitetnog komadnog nameštaja i izradu frontova od medijapana za vaš već postojeći element. Izrada frontova je nešto sasvim novo na tržištu Srbije.

Ono što Zelix kompaniju takođe razlikuje od drugih firmi koje izrađuju isti ili sličan nameštaj je u načinu komunikacije i pristupu svakom projektu. Pri svakom upitu klijenta, profesionalni tim projekt menadžera lično izlazi na teren kako bi se posvetio svakom komadu nameštaja u potpunosti. Kupcima se omogućava samostalan izbor materijala, boje, dizajna i vrste izrade.

Asortiman kompanije Zelix je veliki, ali uža specijalnost je izrada kuhinja visokog kvaliteta, plakara, američkih ormana, zidnih obloga i svakako celokupnog enterijerskog nameštaja. Nameštaj se izrađuje od farbanog i furniranog medijapana, a kompletan proces od izrade projekta sečenja kantovanja, sklapanja I kao završno farbanje medijapana obavlja se u proizvodnoj hali u Beogradu.

Ukoliko u svom domu ili poslovnom prostoru želite nameštaj izrađen po vašim zamislima, tu je kompanija Zelix, koja će vam rado izraditi spavaću sobu, kuhinju, nameštaj za dnevni boravak, dečju sobu, kupatilo, kancelariju, ali i baštu.

Za više informacija posetite sajt www. zelix.rs i navedite svoje želje i planove. Ubrzo ćete biti ponosni na unikatne komade u svom enterijeru.